N.29 29 de juliol de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Inaugurat el Laboratori d'R+D+i i Tecnologies Avançades de Henkel, ubicat al Parc de Recerca UAB

HenkelEl conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha inaugurat avui el Laboratori d'R+D+i i Tecnologies Avançades de Henkel, un nou centre de recerca de la companyia alemanya dedicat a la recerca i  desenvolupament de materials avançats per a adhesius i tractaments per a superfícies.

Josep Huguet ha realitzat un recorregut per les noves instal·lacions, on ha pogut comprovar l'activitat que s'hi duu a terme. Els nous conceptes i materials en què investiga Henkel permetran crear productes adhesius amb un alt valor afegit, capaços d'adaptar-se a les necessitats futures del client i de la societat. Aquests productes estan destinats a un ampli ventall de sectors, com l'electrònica i la indústria de l'automoció, la indústria general i el mercat del bricolatge.[+]

El PRUAB presentarà 4 projectes al “September IESE Tech Fair”. Properament s’obriran convocatòries pel programa ESADE i UAB que van en la mateixa línia.

El programa de la reputada escola de negocis consisteix en una exposició de projectes als estudiants de MBA per part de partners tecnològics que necessiten un pla d'empresa. Aquests presenten les seves idees i els estudiants interessats poden realitzar el seu treball de fi de màster col·laborant amb les mateixes. En aquesta sessió de setembre de 2010 participen els següents projectes: iDarbar (IIIA-CSIC), Oxolutia (ICMAB-CSIC), GENT (UAB) i Finixer (IIIA-CSIC). [+]

Vacances

La Newsletter se'n va de vacances!

El Newsletter del Parc de Recerca UAB tornarà a principis de setembre amb tota la informació sobre convocatòries, esdeveniments i notícies destacades. Esperem que gaudiu d'un bon estiu!

 

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies

Premios Fundación 3M a la Innovación

Dirigit a grups de recerca i investigadors de les Universitats Espanyoles a les categories de Indústria, Salut, Seguretat i Medi Ambient. S'atorgarà un premi de 6.000 euros per a cada categoria.
Convocatòria fins el 30/07/10 [+]

Beca Emprendedor - Govern de Navarra

Beca dirigida a majors de 18 anys, que proporcionarà una dotació mensual de fins a 2.000 euros durant 9 mesos per a que l'emprenedor pugui dedicar-se amb exclusivitat a desenvolupar el seu pla de negoci sense preocupacions econòmiques. Beca per a empreses establertes a Navarra.
Convocatòria fins el 31/07/10 [+]

Ajuts NEBTs – última convocatòria

Finançament per a la consolidació de noves empreses de base tecnològica amb tipus d’interès 0 i amb un import màxim de 300.000 euros. Si voleu sol·licitar aquest ajut, contacteu amb el personal PRUAB.
Convocatòria fins el 02/09/2010
[+]

Ajut Primera Exportació - ACC1Ó

Dirigit a empreses, spin-offs i empreses que hagin realitzat alguna actuació internacional (participació en fires, exportació) i que tinguin interès en desenvolupar un espai de reflexió i a la vegada confeccionar un pla d'internacionalització a la seva empresa.El Programa Primera Exportació està indicat per a empreses que no han exportat mai o que tenen molt poca experiència en exportació. Dotarà de les eines necessàries de gestió i comercialització per iniciar la comercialització en els mercats internacionals.
Si en voleu més infomació poseu-vos en contacte amb: Mònica Cerdán / 93 586 88 96 / monica.cerdan@uab.cat
Convocatòria fins novembre de 2010 [+]

Nova convocatòria

Xarxa PIDI del CDTI: Xarxa de punts de Informació sobre activitats de investigació, desenvolupament i innovació (PI+D+i)

Dirigit a empreses i emprenedors, servei d'informació i assessorament personalitzat sobre els instruments de finançament que més s’ajusten a les necessitats i projectes, sempre relacionats amb la recerca, desenvolupament i innovació. Si teniu un projecte innovador, es pot sol·licitar un assessorament especialitzat sobre els esquemes de finançament públic que més s’adeqüen a les seves necessitats.
Convocatòria fins a finals de 2010 [+]

 

Mobilitat en bici

Lloc: iGarden - ESADE Creapolis
Data: 29 de juliol de 2010, 11:00
Organitza: ESADE Creapolis [+]Curs: "The whole process from ideas to drugs" New trends in pharmaceutical innovation

Lloc: Summer School on Medicines - Tolouse
Data: Del 31 d'agost al 10 de setembre de 2010
Organitza: Tolouse Cancer Campus i Parc Científic de Barcelona [+]Trends in Nanotechnology

Lloc: Braga, Portugal
Data: Del 6 al 10 de setembre de 2010
Organitza: Phantoms Foundation [+]ECCP 2010, el partenariat europeu en oncologia

Lloc: Oslo (Noruega)
Data: Del 15 al 17 de setembre de 2010
Organitza: Biocat [+]Com reduir els costos financers en les exportacions

Lloc: Cambra de Comerç de Valls - Jacint Verdaguer 1, Valls - Tarragona
Data: 28 de setembre de 2010
Organitza: Cambra de Comerç de Valls [+]Biospain 2010, una trobada europea a l'abast de tots

Lloc: Palau de Congressos i Auditori de Navarra (Baluarte). Pamplona
Data: Del 29 de setembre a l'1 d'octubre de 2010
Organitza: Biocat [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.