N.28 16 de juliol de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Primer centre tecnològic d'investigació i transferència agroalimentàries d'Àfrica

La UAB, a través del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i de la Facultat de Veterinària, i la Universitat José Eduardo dos Santos d'Angola col·laboraran en la construcció i la posada en marxa del primer centre tecnològic de recerca i transferència agroalimentàries d'Àfrica, un projecte dedicat a la formació de tècnics especialistes en aquest camp i a la transferència de tecnologia a les empreses. La iniciativa pretén contribuir a rellançar la producció agrícola del país, greument perjudicada pels conflictes armats que hi han tingut lloc durant anys, i promoure el desenvolupament sostenible de les àrees rurals angoleses. [+]

 

AB Biotics rep l'informe favorable per incorporar-se al Mercat Alternatiu Borsari (MAB)

La companyia del PRUAB, que es dedica a la recerca, desenvolupament i comercialització de solucions biotecnològiques, té finalment el vist-i-plau de la Comissió d'Incorporacions del MAB per unir-se al segment d'empreses en expansió aquest mes de juliol. La oferta, pel moment, estarà limitada a inversors institucionals. [+]
Fotos del concurs de cuina PRUAB

Ja podeu veure les fotografies que vàrem realitzar el passat divendres 9 de juliol, durant el concurs de cuina del Parc de Recerca UAB. Els assistents van portar tot tipus de plats: empanadilles, truites, salmorejo, pastissos... Les fotos estan penjades al Facebook i es poden visualitzar des d'aquest.

A la pàgina del Facebook del PRUAB també hem anat penjant les receptes dels plats que es van preparar. Les trobareu a la secció. Us animem a entrar i a deixar la vostra recepta!

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies

Ajuts VALOR (antics VALTEC)

Dirigit a equips de recerca de les universitats i als centres de recerca o centres tecnològics públics i privats de Catalunya sense ànim de lucre. Per projectes de valorització de recerca tecnològica que han de comprendre activitats d'R+D de caràcter demostratiu que es desenvolupin dins la fase precompetitiva, i que permetin reduir les incerteses sobre la viabilitat comercial de la tecnologia. L'import màxim de l'ajut per a cada projecte és de 100.000 euros. Es pot finançar fins al 100% del cost del projecte.
Convocatòria fins el 22/07/10 [+]

Premi Vivero Simo network

Beca dirigida a joves empreses TIC constituïdes després de l'1 de setembre de 2008. L’objectiu és dinamitzar el sector TIC espanyol oferint reconeixement i recolzament en la seva activitat innovadora i de qualitat. Premi: 12.000 euros.
Convocatòria fins el 26/07/10 [+]

Premios Fundación 3M a la Innovación

Dirigit a grups de recerca i investigadors de les Universitats Espanyoles a les categories de Industria, Salut, Seguretat i Medi Ambient. S'atorgarà un premi de 6.000 euros per a cada categoria.
Convocatòria fins el 30/07/10 [+]

Beca Emprendedor - Govern de Navarra

Beca dirigida a majors de 18 anys, que proporcionarà una dotació mensual de fins a 2.000 euros durant 9 mesos per a que l'emprenedor pugui dedicar-se amb exclusivitat a desenvolupar el seu pla de negoci sense preocupacions econòmiques. Beca per a empreses establertes a Navarra.
Convocatòria fins el 31/07/10 [+]

Ajut Primera Exportació - ACC1Ó

Dirigit a empreses, spin-offs i empreses que hagin realitzat alguna actuació internacional (participació en fires, exportació) i que tinguin interès en desenvolupar un espai de reflexió i a la vegada confeccionar un pla d'internacionalització a la seva empresa.El Programa Primera Exportació està indicat per a empreses que no han exportat mai o que tenen molt poca experiència en exportació. Dotarà de les eines necessàries de gestió i comercialització per iniciar la comercialització en els mercats internacionals.
Si en voleu més infomació poseu-vos en contacte amb: Mònica Cerdán / 93 586 88 96 / monica.cerdan@uab.cat
Convocatòria fins novembre de 2010 [+]

 

Simposi "Projecte ENCODE, 10 anys després de la seqüenciació del genoma humà"

Lloc: Auditori del PRBB - C/ Dr. Aiguader, 88 - Barcelona
Data: 20 juliol 2010, 09:30
Organitza: Biocat [+]


Fòrum NEOTEC

Lloc: Bilbao
Data: 18 de novembre de 2010
Organitza: CDTISPRI, UPV/EHU i RedOTRI [+]
Data límit per presentar candidatures dijous 23 de juliol.


Curs: "The whole process from ideas to drugs" New trends in pharmaceutical innovation

Lloc: Summer School on Medicines - Tolouse
Data: Del 31 d'agost al 10 de setembre de 2010
Organitza: Tolouse Cancer Campus i Parc Científic de Barcelona [+]

 

ECCP 2010, el partenariat europeu en oncologia

Lloc: Oslo (Noruega)
Data: Del 15 al 17 de setembre de 2010
Organitza: Biocat [+]

 

Biospain 2010, una trobada europea a l'abast de tots

Lloc: Palau de Congressos i Auditori de Navarra (Baluarte). Pamplona
Data: Del 29 de setembre a l'1 d'octubre de 2010
Organitza: Biocat [+]