N.27 2 de juliol de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

NANOMOL
AITech desenvolupa tecnologia per aconseguir un emprovador virtual

Les compres online ja són una pràctica habitual per a moltes persones. Primer van ser els bitllets d'avió i de tren, més tard els perfums i l'electrònica i ara la moda. Però, com salvar les distàncies entre la xarxa i la nostra habitació per emprovar-nos una peça de roba? AITech, spin-off del PRUAB, hi està treballant i presenta un prototip desenvolupat amb la britànica C-Instore per la multinacional CBS [+]

 

Convocatòria Nuclis

Properament s'obrirà la convocatòria Nuclis, el programa d'ACC1Ó que dóna suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental (R+D) d'agrupacions d'empreses d'una mateixa cadena de valor, un mateix negoci o que operen sobre un mateix camp de tecnologia. La inversió mínima és d'un milió d'euros i la dotació màxima és de 600.000 euros. Per a més informació, cliqueu el següent enllaç i/o contacteu amb Júlia Palma (93 586 88 95 / julia.palma@uab.cat). [+]


Scytl s'emporta un dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat
NANOMOL

L'empresa, sorgida de la Facultat d'Informàtica de la UAB l'any 2001 i que ara és una multinacional de prestigi, va rebre el premi en la categoria d'Internet per les seves solucions de vot electrònic online, un sector en el que és referència mundial.

Aquesta companyia, que en l'actualitat col·labora amb el PRUAB, va rebre el guardó en els Premis Nacionals de Comunicació 2010 de la Generalitat de Catalunya de la mà del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs. El reconeixement, a més de ser el més important a nivell català, té una dotació econòmica de 15.000 €. [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies

Convocatòria INNPLANTA

Ajut dirigit a entitats instal·lades o que vagin a ubicar-se en Parcs Científics i Tecnològics. L’objectiu és recolzar els Parcs Científics i Tecnològics per a la realització d'accions que es dirigeixin a implantar o millorar infraestructures
científic-tecnològiques i a l'adquisició d'equipament, en ambdós casos per ser utilitzats per a activitats de R+D+i i de transferència de resultats d'investigació. A la convocatòria INNPLANTA 2010 es destinaran 800.000€ en subvencions i 248.000.000€ en préstecs.
Convocatòria fins el 16/07/10 [+]

 

Ajuts VALOR (antics VALTEC)

Dirigit a equips de recerca de les universitats i els centres de recerca o centres tecnològics públics i privats de Catalunya sense ànim de lucre. Per projectes de valorització de recerca i tecnològica que han de comprendre activitats d'R+D de caràcter demostratiu que es desenvolupin dins la fase precompetitiva, i que permetin reduir les incerteses sobre la viabilitat comercial de la tecnologia. L'import màxim de l'ajut per a cada projecte és de 100.000 euros. Es pot finançar fins al 100% del cost del projecte.
Convocatòria fins el 22/07/10 [+]

 

Beca Emprendedor - Govern de Navarra

Beca dirigida a majors de 18 anys, que proporcionarà una dotació mensual de fins a 2.000 euros durant 9 mesos per a que l'emprenedor pugui dedicar-se amb exclusivitat a desenvolupar el seu pla de negoci sense preocupacions econòmiques. Beca per a empreses establertes a Navarra.
Convocatòria fins el 31/07/10 [+]


Noves convocatòries


Ajut Primera Exportació - ACC1Ó

Dirigit a empreses, spin-offs i empreses que hagin realitzat alguna actuació internacional (participació en fires, exportació) i que tinguin interès en desenvolupar un espai de reflexió i a la vegada confeccionar un pla d'internacionalització a la seva empresa.El Programa Primera Exportació està indicat per a empreses que no han exportat mai o que tenen molt poca experiència en exportació. Dotarà de les eines necessàries de gestió i comercialització per iniciar la comercialització en els mercats internacionals.
Si en voleu més infomació poseu-vos en contacte amb: Mònica Cerdán / 93 586 88 96 / monica.cerdan@uab.cat
Convocatòria fins novembre de 2010 [+]

 

 

 

Línies de finançament de l'Institut Català de Finances pel foment de la innovació

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 02 juliol 2010, 12:00
Organitza: PTV, PRUAB i ICF [+]

"El futur de l'entreteniment a Europa"

L’estudi presentat ha estat realitzat a cinc països de la UE (Espanya, França, Alemanya, Itàlia i Gran Bretanya) i analitza en què es destina el temps lliure avui i com creiem que variarà en el futur.
Lloc: Esade Creapolis
Data: 07 juliol 2010, 12:00 - 14:00
Organitza: Esade Creapolis i Creafutur (victor.sabater@esadecreapolis.com)

Interbio interdisciplinary training course "General oncology and antitumor therapeutics"

Biocat facilitarà quatre beques de mobilitat (desplaçament i hotel), de 600 euros cadascuna, a empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya.
Lloc: Claudius Regaud Institute • 20-24, rue du pont St-Pierre • Tolosa (França)
Data: Del 5 al 8 de juliol de 2010
Organitza: Interbio (Interreg-Sudoe) [+]

How to write successful FP7 proposals, a càrrec de Sean McCarthy

Lloc: CVC - Campus de la UAB - 08193 Bellaterra (Cerdanyola)
Data: 14 juliol 2010, 09:30
Organitza: CVC [+]

Jornada Tècnica de Gestió integral de l'Aigua (Taller de Cooperació Internacional en R+D Medi Ambient i Aigua

Lloc: Plaça de la Gesta, s/n, Oviedo Astúries
Data: 14 juliol 2010
Organitza: ANQUE, AFRE i CDTI [+]

Seminari tècnic "Avenços científics i situació actual de malalties d’impacte econòmic: grip aviària i campilobacteriosi"

Lloc: Sala d'Actes, Facultat de Veterinària, UAB
Data: 15 juliol 2010
Organitza: CReSA, DAR i CESAC [+]

Oportunidades de participación en el VII Programa Marco de la Unión Europea

Lloc: Universidad Miguel Hernández de Elche
Data: 9 de juliol 2010
Organitza: Universidad Miguel Hernández, MICINN i CDTI [+]

Curs: "The whole process from ideas to drugs" New trends in pharmaceutical innovation

Lloc: Summer School on Medicines - Tolouse
Data: Del 31 d'agost al 10 de setembre de 2010
Organitza: Tolouse Cancer Campus i Parc Científic de Barcelona [+]