capçalera07.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.261 / 27 d'octubre de 2016
img_conveni.jpg
El Parc de Recerca UAB i Banc Sabadell col·laboren per facilitar l'accés a finançament als emprenedors
El director del Parc de Recerca UAB, Francisco Javier Lafuente, i Conxa Oliu, directora de Sabadell Professional, han signat un conveni de col·laboració per ajudar als emprenedors de l'entorn del Parc a desenvolupar el seu projecte amb les màximes garanties d'èxit, a través del programa BStartup de Banc Sabadell.
bt.jpg
img_firaindustria40.jpg
El Parc de Recerca UAB participa a la Fira Virtual Innovació Indústria 4.0
El proper 1 de novembre obrirà la primera Fira Virtual i4.0, un portal web interactiu on durant 30 dies diferents entitats exposaran als visitants les seves novetats i productes més destacats en fabricació intel·ligent, i durant els dies 23, 24 i 25 de novembre, podran interactuar entre ells a través del xat. El Parc de Recerca UAB estarà presenta a la Fira amb un estand virtual
bt.jpg
img_patentdevicare.jpg
Devicare patenta la teobromina, un inhibidor únic per a tractaments urològics freqüents 
L'Oficina Espanyola de Patents i Marques ha concedit a l'empresa Devicare, la patent per a l'ús de la teobromina i derivats per al tractament i la prevenció de patologies urològiques freqüents relacionades amb el pH urinari com la litiasi renal (pedres al ronyó) i urinària. La teobromina, procedent de l'arbre de cacau, és el primer inhibidor de la formació de cristalls d'àcid úric en l'orina. El proper 2017 Devicare l'incorporarà en el seu complement alimentari Lit-Control® pH Up.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
 
convocatories.jpg
Ajudes FIPSE per al finançament d'Estudis de Viabilitat de les Innovacions en Salut
La Fundación para la Innovación y la Propsectica en Salus en España (FIPSE) impulsa aquesta convocatòria per donar suport financer a projectes per sufragar despeses associades a l'avaluació de les oportunitats de mercat, com l'anàlisi (naturalesa, titularitat, protecció, àmbit i drets d'ús) de la base científica o tecnològica i les fórmules d'explotació, estudis de viabilitat científica o tecnològica, estudis de viabilitat econòmica o l'elaboració d'un pla de comercialització que permeti identificar el nínxol de mercat i les necessitats del sistema o pacients.
Fi data de convocatòria: 6 de novembre de 2016
line-convocatories.jpgAjuts d’Indústria del Coneixement per a l'any 2016 (Llavor i Producte)
L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert aquesta convocatòria, que contempla dues modalitats:
- Modalitat A. Ajuts Llavor per a projectes innovadors amb potencial d’incorporació al sector productiu: L’objectiu és finançar projectes d’innovació que es trobin a les fases inicials, dins l’escala de maduresa tecnològica, per a la valorització de coneixement amb potencial d’incorporació al sector productiu. L’import de cada ajut als projectes Llavor és d’una quantia fixa de 20.000 euros.
- Modalitat B. Ajuts Producte destinats a l’obtenció de prototipus i a la valorització i transferència dels resultats d’investigació generada per equips de recerca de Catalunya: La finalitat és finançar el desenvolupament de prototips de productes així com la valorització i transferència dels resultats d’investigació generats per equips de recerca de Catalunya.  L’import de cada ajut als projectes Producte és d’un màxim de 100.000 euros.
Fi data de convocatòria: 21 de novembre de 2016
agenda.jpg
9 de novembre de 2016
4a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació: "Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent"
Lloc: Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119 · Sabadell)
Hora: 08:30h
Organitza: Promoció Econòmica de Sabadell (PES), amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB) i Eurecat
line.jpg9 de novembre de 2016
Conferència a càrrec de David Teece: "Les capacitats dinàmiques aplicades al món empresarial: Una visió des de Silicon Valley"
Lloc: Sala Polivalent · Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 17:00h
OrganitzaParc de Recerca UAB i Departament d'Empresa de la UAB 
line.jpg10 de novembre de 2016
7a edició Tech Demo Day
Lloc: Carrer del Lluçanès, 45 (Barcelona)
Hora: 15:30h
Organitza: La Salle Technova
line.jpg
14 de novembre de 2016 
Brokerage Event sobre les convocatòries obertes del Repte 6 "Europe in a changing world - inclusive, innovative and reflective Societies" 
Lloc: Hotel Saffron, Bratislava (Eslovàquia)
Hora: 12:00h
Organitza: Net4Society
ampliarbullet.jpgline.jpg
16 de novembre de 2016
Conferència i Visita Guiada a l’ICMAB: Noves tecnologies de bateries més enllà de l’ió liti
Lloc: Edifici ICMAB-CSIC (Campus de la UAB)
Hora: 09:00h
Organitza: Institut de Ciència de Materials de Barcelona (CSIC)
line.jpg
16 i 17 de novembre de 2016
XIV Conferència Internacional de l'APTE 
Lloc: Parque Tecnológico de la Salud de Granada (Avenida del Conocimiento, 33 · Granada)
Organitza: Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE)
ampliarbullet.jpgline.jpg18 de novembre de 2016
Seminari: "Prepara't per a la inversió!" - Primera Sessió
Lloc: Seminari: "Prepara't per a la inversió!" - Primera Sessió
Hora: 10:00h 
Organitza: Parc de Recerca UAB
 
 
Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email