N.26 17 de juny de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

S'obra la Convocatòria INNPLANTA

Ajut dirigit a entitats instal·lades o que vagin a ubicar-se en Parcs Científics i Tecnològics. L’objectiu és recolzar els Parcs Científics i Tecnològics per a la realització d'accions que es dirigeixin a implantar o millorar infraestructures
científic-tecnològiques i a l'adquisició d'equipament, en ambdós casos per ser utilitzats per a activitats de R+D+i i de transferència de resultats d'investigació. A la convocatòria INNPLANTA 2010 es destinaran 800.000€ en subvencions i 248.000.000€ en préstecs.
Convocatòria fins el 16/07/10
[+]


NANOMOLEl Parc de Recerca UAB ja està al Facebook

Hem creat una pàgina dins de la xarxa social Facebook per penjar continguts, compartir informació i estar al dia de les últimes activitats que s'organitzen. A més a més, anirem penjant fotografies dels actes i de les jornades i anirem actualizant els continguts i presentant noves publicacions que us puguin resultar interessants. Per cert, a Facebook, a la pestanya Newsletter, trobareu aquest newsletter.

Seguiu-nos al Facebook! Per fer-ho, entreu i feu-vos fan.

 

Té lloc al PRUAB la Jornada d'inversió en empreses de Base Tecnològica

NANOMOLLa Sala Polivalent de l'Edifici Eureka va acollir dimecres una de les jornades conjuntes organitzades pel PRUAB i el Parc Tecnològic del Vallès (PTV) amb la presència de representants dels principals fons d'inversió i xarxes de bussiness angels espanyols.

La jornada va donar a conèixer què son les inversions en NEBT, per a què serveixen i en quina fase del desenvolupament de la companyia s'hi ha d'accedir. Per a fer-ho, els participants van explicar els conceptes de Capital Risc, bussiness angel i Soci Industrial i van presentar el seu perfil d'inversió. Entre ells es trobava la xarxa de bussiness angels Keiretsu, els fons d'inversió Inveready Seed Capital SRC, La Caixa Capital Risc, Ysios i el fons d'inversió català de titularitat pública: Avançsa. [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies

Plan Innovación 2010 - INNCORPORA

Ajut per a la contractació de tecnòlegs a l'empresa. Dirigit a empreses i associacions empresarials privades, centres tecnològics i centres de recolzament a la innovació tecnològica privats, i parcs científics i tecnològics privats. Fins a 3 anys, amb un crèdit sense garanties i a tipus d'interès zero.
Convocatòria fins el 19/06/10 [+]

Plan Innovación 2010 - Programa INNPACTO

Dirigit a Empreses, Centres Tecnològics, Universitats, Centres Privats d’I+D+i, Organismes públics d’investigació i agrupacions empresarials. Projecte per potenciar la col·laboració público-privada innovadora amb un pressupost mínim de 0,7 M€ i una participació mínima de dos entitats. Es financïa personal, subcontractació, material fungible, equipament i investigació contractual.
Convocatòria fins el 22/06/10 [+]


Noves convocatòries

XVI edició Premi Bancaja Jóvenes Emprendedores

Dirigit a empreses de base tecnològica amb menys de 3,5 anys de vida, empreses tradicionals i/o socials i projectes d’empreses. S'atorgaran 10 premis de 15.000€ per a EBT ; 10 premis de 10.000 euros per a Empreses socials i 20 premis de 5.000€ per a projectes d’empresa.
Convocatòria fins el 30/06/10 [+]

Ajuts Valor

Dirigit a equips de recerca de les universitats i els centres de recerca o centres tecnològics públics i privats de Catalunya sense ànim de lucre. Per projectes de valorització de recerca i tecnològica que han de comprendre activitats d'R+D de caràcter demostratiu que es desenvolupin dins la fase precompetitiva, i que permetin reduir les incerteses sobre la viabilitat comercial de la tecnologia. L'import màxim de l'ajut per a cada projecte és de 100.000 euros. Es pot finançar fins al 100% del cost del projecte.
Convocatòria fins el 22/07/10 [+]

Beca Emprendedor - Govern de Navarra

Beca dirigida a majors de 18 anys, que proporcionarà una dotació mensual de fins a 2.000 euros durant 9 mesos per a que l'emprenedor pugui dedicar-se amb exclusivitat a desenvolupar el seu pla de negoci sense preocupacions econòmiques. Beca per a empreses establertes a Navarra.
Convocatòria fins el 31/07/10 [+]

Ajut Primera Exportació - ACC1Ó

Dirigit a empreses, spin-offs i empreses que hagin realitzat alguna actuació internacional (participació en fires, exportació) i que tinguin interès en desenvolupar un espai de reflexió i a la vegada confeccionar un pla d'internacionalització a la seva empresa.El Programa Primera Exportació està indicat per a empreses que no han exportat mai o que tenen molt poca experiència en exportació. Dotarà de les eines necessàries de gestió i comercialització per iniciar la comercialització en els mercats internacionals.
Si en voleu més infomació poseu-vos en contacte amb: Mònica Cerdán / 93 586 88 96 / monica.cerdan@uab.cat
Convocatòria fins novembre de 2010 [+]

 

Programa Eco-Innovation de Finançament Europeu

Lloc: Sala 1B15 · Primer Pis · ESADECREAPOLIS 
Data: 21 de juny de 12:00 a 13:00 hores
Organitza: EsadeCreapolis [+]

Empreses i Parcs Tecnològics, actuacions i instruments de suport d'ACC1Ó

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 28 juny 2010, 10:00
Organitza: PTV i PRUAB [+]

CICLE: EXPERIÈNCIES EMPRENEDORES. "Tot té un preu. Els pros -i alguns contres- d'emprendre"

Lloc: Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials - Campus UAB
Data: 29 juny 2010, 10:00
Organitza: Càtedra Bancaja

Seminari de gestió de projectes de R+D del VII Programa Marco de la UE

Lloc: Sevilla
Data: Del 29 de juny a l’1 de juliol de 2010
Organitza: CDTI, redPYMERA, IPR-Helpdesk, la oficina SOST en Brussel·les, CESEAN (Red EEN) i  el projecte Win Atlantic. [+]

Oportunidades para la I+D en Nanoelectrónica, Componentes y Sistemas Electrónicos

Lloc: Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CSIC)-Barcelona
Data: 30 de juny de 2010
Organitza: Ministeri de Ciència i Innovació i el CDTI [+]

Línies de finançament de l'Institut Català de Finances pel foment de la innovació

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 02 juliol 2010, 12:00
Organitza: PTV, PRUAB i ICF [+]

How to write successful FP7 proposals, a càrrec de Sean McCarthy

Lloc: CVC - Campus de la UAB - 08193 Bellaterra (Cerdanyola)
Data: 14 juliol 2010, 09:30
Organitza: CVC [+]

Curs: "The whole process from ideas to drugs" New trends inpharmaceutical innovation

Lloc: Summer School on Medicines - Tolouse
Data: Del 31 d'agost al 10 de setembre de 2010
Organitza: Tolouse Cancer Campus i Parc Científic de Barcelona [+]

Interbio interdisciplinary training course "General oncology and antitumor therapeutics"

Biocat facilitarà quatre beques de mobilitat (desplaçament i hotel), de 600 euros cadascuna, a empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya.
Lloc: Claudius Regaud Institute • 20-24, rue du pont St-Pierre • Tolosa (França)
Data: Del 5 al 8 de juliol de 2010
Organitza: Interbio (Interreg-Sudoe) [+]