capçalera03.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.254 / 8 de setembre de 2016
jlafuente.jpg
Francisco Javier Lafuente, nou director del Parc de Recerca UAB
El Patronat del Parc de Recerca UAB ha nomenat el Dr. Francisco Javier Lafuente com a nou director de l’entitat, en substitució del Dr. Buenaventura Guamis, que ha ocupat aquest càrrec durant els últims quatre anys. Francisco Javier Lafuente és catedràtic d’Enginyeria Química a l’Escola d’Enginyeria de la UAB i ocupa el càrrec de vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB. Actualment també és director del Centre BIO-GLS i cap del grup de recerca GENOCOV. 
bt.jpg
bioeclosion.jpg
BioEclosion, nova empresa de base tecnològica de la UAB  
Investigadors del Departament de Química i de l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina han creat l'empresa BioEclosion, participada per la UAB, per comercialitzar un biosensor capaç de detectar la celiaquia en pocs minuts a partir d'una gota de sang. L'empresa és fruit del treball que han desenvolupat durant més de tres anys els investigadors, que van començar a treballar plegats al Programa de Generació d'Idees, organitzat pel Parc de Recerca UAB el 2013.
bt.jpg
wwwowww.jpg
Intel·ligència artificial al servei de la moda
L'spin-off de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), Pure Inspiration, ha llançat WWWOWWW, una aplicació que utilitza algoritmes de recomanació per facilitar la compra en línia i crear una experiència personalitzada i atractiva, amb l'opció d'adquirir els productes en un sol clic. 
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
 
convocatories.jpg
Concurs Emprenedors de l'IEBS 
IEBS organitza cada any el concurs d'emprenedors amb l'objectiu de donar suport amb mentoring i formació, a través de les beques emprèn, a tot tipus d'emprenedors amb talent i projectes i idees innovadores que vulguin posar-les en marxa i desenvolupar-les en el món empresarial. Els premis consisteixen en una Beca Total i 2 parcials (70% per al segon i 50% per al tercer) per cursar el màster o postgrau corresponent a cada categoria i que l'ajudi en el seu projecte a través de la formació.
Fi data de convocatòria: 15 de setembre de 2016
ampliarbullet.jpg
line-convocatories.jpg
Premi RuralApps 
Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya,  col·labora amb la Generalitat de Catalunya en l'organització dels Premis Ruralapps, un concurs d'apps per promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l’apropament del sector a la ciutadania. Hi ha un premi de 3.000 euros per a la millor App adreçada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que milloren els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, etc. I un altre premi de 3.000 euros per a la millor App destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als ciutadans i que faciliten l'accés a la informació en l'àmbit agrari, alimentari i/o rural.
Fi data de convocatòria: 20 de setembre de 2016
line-convocatories.jpg
Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental
Convocats per ACCIÓ, els Nuclis són un Programa d’ajuts, cofinançat amb els fons europeus FEDER, destinat a incentivar la realització de projectes d’R+D, duts a terme a Catalunya amb una R+D diferencial i d’alt impacte al territori i a les empreses. La convocatòria presenta dues modalitats en funció del tipus de projecte que l'empresa estigui portant a terme: Nuclis Locals, per donar suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental duts a terme a Catalunya, de forma individual o col·laborativa i per empreses amb establiment operatiu a Catalunya, i Nuclis Internacionals, per donar suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental d’agrupacions d’empreses amb component internacional.
Fi data de convocatòria: 11 d'octubre de 2016
ampliarbullet.jpg
line-convocatories.jpgAjuts a Doctorats industrials DI-2016
L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries, així com a empreses per al desenvolupament d’un projecte de doctorat industrial, en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial.
Fi data de convocatòria: 5 de desembre de 2016
agenda.jpg
14 de setembre de 2016
Sessió informativa del programa de Generació d'Idees
Lloc: Centre de Visió per Computador (Edifici O del Campus UAB)
Hora: 12:00h
Organitza: PRUAB, CVC i COREs Patrimoni i Smart Cities
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 19 al 22 de setembre de 2016
33a Conferència Internacional de la IASP 
Lloc: Moscou
Organitza: International Association of Science Parks (IASP)
ampliarbullet.jpgline.jpg20 de setembre de 2016 (Data límit de presentació de projectes)
7è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2016 (5 d'octubre 2016) 
Lloc: Sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig de la Bonanova, 47 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza: Biocat, Esade BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
ampliarbullet.jpgline.jpg26 de setembre de 2016
Sessió informativa: "Ajuts a la contractació d'investigadors: TECNIOspring PLUS 2016" 
Lloc: ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129 · Barcelona) 
Hora: 09:30h
Organitza: ACCIÓ
line.jpg29 i 30 de setembre de 2016
BioSpain 2016
Lloc: Bilbao Exhibition Center de Barakaldo (Ronda de Azkue, 1 · Barakaldo (Bizkaia))
Organitza: ASEBIO
line.jpgDel 29 de setembre a l'1 d'octubre de 2016
RedEmprendia SPIN2016
Lloc: Cidade da Cultura de Galicia (Monte Gaiás s/n · Santiago de Compostela)
Organitza: RedEmprendia
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 25 al 27 d'octubre de 2016
IoT Solutions World Congress 2016 
Lloc: Fira de Barcelona Gran Via (Av. Joan Carles I, 58 · L'Hospitalet de Llobregat)
Organitza: Fira de Barcelona i l'Industrial Internet Consortium (CII)

Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg

Inscripcions obertes! banner_forum.jpg

en_destacats.jpg
Vols ser una empresa receptora BoosterWE?
El programa BoosterWE de RedEmprendia ha obert una crida a les empreses interessades en acollir els beneficiaris del Programa. Les empreses acolliran a emprenedors i emprenedores amb projectes complementaris als sectors en què operen i els els ajudaran a complementar el seu aprenentatge en gestió de negocis.
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título