capçalera04.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.253 / 28 de juliol de 2016
img_pgi2016.jpg
No esperis més per apuntar-te al Programa de Generació d'Idees 2016
Fins el 29 de setembre estan obertes les inscripcions per participar a la cinquena edició del Programa de Generació d'Idees, que enguany es centrarà en impulsar projectes del sector de les Indústries Culturals, Creatives i Basades en l'Experiència. El Programa començarà el proper 4 d'octubre i durant vuit setmanes els participants treballaran en equips multidisciplinaris per desenvolupar la seva idea i fer un primer pla de negoci. 
bt.jpg
img_comunitatsris.jpg
La Generalitat destinarà 29 milions d'euros per impulsar grans projectes empresarials de recerca i innovació  
La Generalitat de Catalunya ha anunciat que el proper mes de setembre obrirà la segona convocatòria de les Comunitats RIS3CAT -agrupacions voluntàries d’empreses i centres d’investigació per desenvolupar nous productes i serveis–, a la qual destinarà aquest any 29M€.
bt.jpg
img_estiu.jpg

L'equip del Parc de Recerca UAB us desitja un bon estiu!!

El butlletí tornarà a partir del setembre. 

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
 
convocatories.jpg
Ajudes del Programa NEOTEC
El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) dóna suport a la posada en funcionament de nous projectes empresarials que requereixen l’ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l’activitat investigadora, en els quals l’estratègia de negoci es basi en el desenvolupament de tecnologia. Les entitats beneficiàries poden ser petites empreses innovadores, constituïdes com a màxim els 4 anys anteriors a la convocatòria i que, entre altres requisits, disposin d’un capital social mínim de 20.000 euros. El pressupost màxim de la convocatòria és de 20 milions d’euros en subvencions per actuacions d’1 o 2 anys.
Fi data de convocatòria: 12 de setembre de 2016
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpgPremis Nacionals de Recerca 2016 
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca. Aquests guardons reconeixen i reflecteixen les diverses facetes tant de l’activitat investigadora com de les iniciatives de comunicació i divulgació científica, de mecenatge científic i de cooperació pública i privada en projectes d’R+I a Catalunya. Hi ha cinc categories: a) Premi Nacional de Recerca, b) Premi Nacional de Recerca al Talent Jove, c) Premi Nacional de Comunicació Científica, d) Premi Nacional de Mecenatge Científic, e) Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.
Fi data de convocatòria: 30 de setembre de 2016
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpgConvocatòria d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació 2016
La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) ha obert la convocatòria d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació del 2016 dirigida a organismes públics d'investigació, universitats públiques i universitats privades amb capacitat i activitat demostrada en R+D+I i altres centres públics d'R+D.  Finançarà parcialment activitats de promoció de la cultura científica, de la tecnologia i de la innovació, entenent-se per aquestes tota aquella activitat, considerada en sentit ampli, relacionada amb l'execució, preparació, promoció i gestió, internacionalització i suport tècnic a la divulgació científica, difusió dels resultats i la comunicació social de la ciència, la tecnologia i la innovació.
Fi data de convocatòria: 5 d'octubre de 2016
ampliarbullet.jpg
agenda.jpg
28 d'agost de 2016 (Data límit per fer aportacions)
Consulta pública sobre seguretat alimentària, agricultura i silvicultura sostenibles, recerca marines, marítima i d'aigües interiors i bioeconomia
Organitza: Comissió Europea
ampliarbullet.jpgline.jpg7 i 8 de setembre de 2016
Startup Olé
Lloc: Hospederia Fonseca (Calle Fonseca, 2 · Salamanca)
Organitza: Universitat de Salamanca i el projecte Welcome
line.jpg8 i 9 de setembre de 2016
Curs "Bioinformatics Bootcamp for Biomedical Practitioners"
Lloc: Barcelona Activa (Edifici MediaTIC c/ Roc Boronat, 117)
Organitza: Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i Societat Catalana de Biologia (SCB)
ampliarbullet.jpgline.jpg9 de setembre de 2016 (Data límit de presentació)
Concurs de cartells de la 21a Setmana de la Ciència 
De l’11 al 20 de novembre se celebrarà a Catalunya la 21a Setmana de la Ciència.
Organitza: Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació
ampliarbullet.jpgline.jpg25 d'octubre de 2016
Jornades B-Debate: Early Life Experiences. Vulnerability or Resilience?
Lloc: CosmoCaixa Barcelona, c/Isaac Newton, 26. Barcelona
Hora: 09:00h
OrganitzaInstitut de Neurociències de la UAB i B-Debate
line.jpg25 i 26 d'octubre de 2016
IoT Solutions World Congress 2016 
Lloc: Fira de Barcelona Gran Via (Av. Joan Carles I, 58 · L'Hospitalet de Llobregat)
Organitza: Fira de Barcelona i l'Industrial Internet Consortium (CII)
line.jpg9 de novembre de 2016
4a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació: "Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent"
Lloc: Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119 · Sabadell)
Hora: 08:30h
Organitza: Promoció Econòmica de Sabadell (PES), amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB) i Eurecat

Els centres TECNIO
video_centerstecnioi.jpg
El Grup de Nanotecnologia per Diagnòstic (Nb4D) i el Grup Medicinal Chemistry & Synthesis (MCS) són desenvolupadors de tecnologia candidats a ser acreditats amb el segell TECNIO d'ACCIÓ. Coneix-los en aquests vídeos!
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título