capçalera04.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.247 / 16 de juny de 2016
img_pgi.jpg
Inscripcions obertes de la cinquena edició del Programa de Generació d'Idees
El Parc de Recerca UAB ha llançat una nova edició del Programa de Generació d'Idees per tal que els investigadors del campus de la UAB coneguin com transferir la seva tecnologia a la societat a partir d'una idea basada en la recerca que desenvolupen. Aquest any, el Programa pretén generar projectes en el sector de les indústries culturals, creatives i basades en l'experiència.
bt.jpg
img_estadistiquesapte.jpg
Les empreses dels parcs científics i tecnològics augmenten un 20%
Durant l'Assemblea General de l'APTE, celebrada al Parc Científic-Tecnològic d'Almeria (PITA), s'han presentat les dades estadístiques de l'evolució dels parcs científics i tecnològics membres de l'Associació. Els parcs socis de l'APTE van tancar l'any passat amb un total de 7.736 empreses i entitats instal·lades als seus recintes, la qual cosa suposa una pujada del 19,9% respecte a l'any anterior. Del total d'empreses, 314 són de capital estranger i 974 són empreses en incubació, amb menys de 3 anys d'antiguitat.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
 
convocatories.jpg
Programa BoosterWE
RedEmprendia ha llançat BoosterWE, un programa d'acceleració adreçat a emprenedores universitàries, que brinda experiència en gestió empresarial mitjançant estades d'entre 6 i 12 setmanes en petites i mitjanes empreses consolidades i que operen en un altre país. El programa ofereix 112 beques de 6.000 euros per cobrir les despeses de viatge, allotjament i assegurances.
Fi data de convocatòria: 15 de juliol de 2016
line-convocatories.jpgConvocatòria RecerCaixa 2016
La convocatòria finançarà projectes de recerca desenvolupats per investigadors de les universitats i centres de recerca de Catalunya. Enguany, l’Obra Social ‘la Caixa’ destinarà a aquesta convocatòria un total d’1,6 milions d’euros. El finançament màxim que pot rebre un projecte, inclosa la despesa general institucional (overhead), és de 100.000 euros. Els projectes de recerca hauran de tenir una vinculació clara i directa amb els àmbits següents: humanitats i cultura; educació; polítiques públiques; i finalment, inclusió social.
Fi data de convocatòria: 17 de juliol de 2016 
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpg
Convocatòria del Programa Estratégico de Consorcios de Investigación Empresarial Nacional (CIEN 2016)
El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha obert aquesta convocatòria que finança  grans projectes d’investigació industrial i de desenvolupament experimental. El pressupost màxim destinat a la iniciativa és de 100 milions d’euros, que es volen orientar cap a àrees estratègiques de futur i amb projecció internacional. Els ajuts consten d’un tram reemborsable i d’un altre no reemborsable. A més, el pressupost mínim del projecte a finançar és de 7 milions d’euros i el màxim, de 20 milions. Els beneficiaris poden ser consorcis constituïts per agrupacions empresarials, formalitzats mitjançant un acord privat de col·laboració.
Fi data de convocatòria: 22 de juliol de 2016
line-convocatories.jpgAjuts econòmics per a projectes de prevenció de residus i de foment de l’economia circular
L'Agència Catalana de residus ha publicat dues convocatòries de subvencions per a l’execució de projectes de prevenció de residus i de foment de l’economia circular. Una, amb un pressupost global d’1,02 milions d’euros, destinada a empreses i agrupacions d’empreses que realitzin projectes de prevenció, de preparació per la reutilització i de reciclatge de residus industrials; o bé projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental aplicats a aquest àmbit. I l'altra, destinada a empreses, agrupacions d’empreses i associacions d’empreses que realitzin altres projectes d’economia circular, amb un pressupost global de 350.000 euros.
Fi data de convocatòria: 23 de juliol de 2016
agenda.jpg
Del 16 al 18 de juny de 2016
Sonar+D
Lloc: Fira Barcelona - Recinte Montjuïc (Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona)
Organitza: Advancedmusic
18 i 19 de juny de 2016
Festa de la Ciència 2016
Lloc: Parc de la Ciutadella (Barcelona)
Hora: Tot el dia
Organitza: Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 21 al 23 de juny de 2016
IN(3D)USTRY
Lloc: Fira Barcelona Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat)
Organitza: Fira Barcelona
ampliarbullet.jpg
line.jpg22 de juny de 2016
Sessió informativa sobre l'Accés Obert a la Facultat de Ciències
Lloc: Sala de graus de la Facultat de Ciències (Campus de la UAB)
Hora: 15:00h
Organitza: Servei de Biblioteques de la UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg30 de juny de 2016
Dia de l'Asteroide a Barcelona. Conferència i atula debat: "Com desviar asteroides?"
Lloc: Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (La Rambla 115 · Barcelona)
Hora: De 18:00 h a 20:30 h
Organitza: Institut de Ciències de l'Espai (CSIC), Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB), Academia Europaea, Agrupació Astronomica de Sant Cugat Valldoreix (AASCV).
ampliarbullet.jpgline.jpg2 de juliol de 2016
Ideathon d'smartCAT challenge
LlocESADE EGarage (Av. Torre Blanca 59 · Sant Cugat del Vallès)
Hora: 09:30h
Organitza: Generalitat de Catalunya
line.jpg13 i 14 de juliol de 2016
Acte final FP4BATIW: "National, regional and international water treatment strategies from a circular economy perspective" 
Lloc: Casa Convalescència (C/ Sant Antoni Maria Claret Street, 171 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB i Grup de Tècniques de Separació en Química de la UAB

baner_fp4batiw.jpg

Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email