capçalera03.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.246 / 9 de juny de 2016
higher.jpg
El Parc de Recerca UAB lidera un projecte europeu per impulsar les polítiques regionals d'innovació
El Parc de Recerca UAB coordina  el projecte de cooperació interregional HIGHER, que treballarà durant cinc anys per definir noves dinàmiques d'innovació oberta i col·laborativa. L'objectiu del projecte, finançat amb 1,8 milions d’euros pel programa Interreg Europe, és compartir i intercanviar bones pràctiques entre diferents regions europees per aconseguir models innovadors de col·laboració entre els centres d'investigació i la indústria.
bt.jpg
resoluciotecniofy.jpg
Atorgat el fons TECNIOfy a un projecte del grup CIMITEC de la UAB
El fons de valorització TECNIOfy, convocat pel Parc de Recerca UAB amb el suport d’ACCIÓ, anirà destinat a la valorització d’un dispositiu basat en tecnologia d’identificació per radiofreqüència capaç de llegir múltiples etiquetes des de curta distància i en qualsevol orientació sense necessitat de treure els productes del carret de la compra. 
bt.jpg
actefinalfp4batiw.jpg
La conferencia final del projecte FP4BATIW debatrà sobre estratègies per millorar el tractament de l’aigua
El 13 i 14 de juliol, el projecte europeu FP4BATIW organitza l’acte de tancament amb unes jornades a Casa Convalescència de Barcelona sobre les estratègies nacionals, regionals i internacionals de tractament d'aigua des d'una perspectiva d'economia circular. L'acte inclourà conferències, taules rodones, presentacions d'idees de negoci i una sessió d'entrevistes bilaterals. 
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
 
convocatories.jpg
Acciones de programación conjunta internacional 
La Secretaría de Estado de I+D+I ha obert aquesta convocatòria, amb un pressupost global de 8 milions d’euros per al període 2016-2018, per finançar la part estatal dels projectes que han concorregut a convocatòries internacionals conjuntes, en àrees específiques i que demostrin un valor afegit de la col·laboració internacional.
Fi data de convocatòria: 14 de juny de 2016 
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpg
Nova convocatòria Doctorat Industrial 
Oberta la segona convocatòria del Pla de Doctorat Industrial per presentar nous projectes.  L’element essencial és un projecte de recerca estratègic d’una empresa, on el doctorand/a desenvoluparà la seva formació investigadora, en col·laboració amb una universitat, i que serà objecte d’una tesi doctoral.
Fi data de convocatòria: 16 de juny de 2016
line-convocatories.jpgCASB Fellows Program: Ajuts per a estades de recerca per a recents doctorats a universitats dels Estats Units 
El programa CASB Fellows és una iniciativa de col·laboració entre el Consortium for Advanced Studies in Barcelona i el Grup de Barcelona (BG), que proporciona l'ajuda financera necessària per dur a terme projectes individuals de recerca a les universitats de Brown, Chicago, Columbia o Northwestern per un període comprès entre un i quatre mesos per a investigadors recentment doctorats de les universitats.
Fi data de convocatòria: 30 de juny de 2016
Convocatòria RecerCaixa 2016 
La convocatòria finançarà projectes de recerca desenvolupats per investigadors de les universitats i centres de recerca de Catalunya. Enguany, l’Obra Social ‘la Caixa’ destinarà a aquesta convocatòria un total d’1,6 milions d’euros. El finançament màxim que pot rebre un projecte, inclosa la despesa general institucional (overhead), és de 100.000 euros. Els projectes de recerca hauran de tenir una vinculació clara i directa amb els àmbits següents: humanitats i cultura; educació; polítiques públiques; i finalment, inclusió social.
Fi data de convocatòria: 17 de juliol de 2016
agenda.jpg
11 de juny de 2016
Jornada: "Familiars i cuidadors: Testimonis i pràctiques per millorar la qualitat de vida"
Lloc: Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori (Carrer de Pau Muñoz, 3 - 5 · Sant Cugat del Vallès)
Hora: 10:00h
Organitza: Projecte Together, CORE Salut mental, Laboratori d'Investigació Prosocial Aplicada de la UAB, Biblioteca de Volpelleres, Associació Familiars Alzheimer Vallès Occidental
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 13 al 17 de juny de 2016
Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ
Lloc: Seu d'ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129 · Barcelona)
Organitza: ACCIÓ
ampliarbullet.jpgline.jpg14 de juny de 2016
Future Industry Congress 
Lloc: CaixaForum Barcelona (C/ Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 · Barcelona)
Hora: 09:30h
Organitza: Eurecat 
ampliarbullet.jpgline.jpg14 de juny de 2016
Presentació del Programa Generació d'Idees 2016 en Indústries Culturals, Creatives i Basades en l'Experiència
Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Campus de la UAB)
Hora: 11:00h
OrganitzaParc de Recerca UAB, CORE Patrimoni, CORE Smart Cities
ampliarbullet.jpgline.jpg15 de juny de 2016
Racó de l'Emprenedor amb Afinitica Technologies: "Com aixecar un negoci internacional des de Barcelona"
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 15:30h
OrganitzaParc de Recerca UAB
line.jpg15 i 16 de juny de 2016
I Congrés de Bioeconomia, Alimentació i Futur
Lloc: Parque Científico-Tecnológico de Almería (Avda de la Innovación, 15 Edificio Pitágoras · Almeria)
Hora: 09:00h
Organitza: APTE, Cajamar i PITA
16 de juny de 2016
VI Fòrum de Cerdanyola Empresarial
Lloc: Hotel Campus de la UAB
Hora: 13:30h
Organitza: Associació d'Empreses de Cerdanyola
Del 21 al 23 de juny de 2016
IN(3D)USTRY
Lloc: Fira Barcelona Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat)
Organitza: Fira Barcelona


en_destacats.jpg
IOT Solutions World Congress
Aprofiteu els últims dies per gaudir d'un descompte de 500 € en l'entrada al congrés del IOT Solutions World Congress (valorada en 995 €). Us podeu registrar al següent web i introduint el següent codi, abans del 20 de juny: BAA39978.


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg


banner_pgi.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email