capçalera05.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.245 / 2 de juny de 2016
racoemprenedor.jpg
Nou Racó de l'Emprenedor amb Afinitica Technologies
El proper 15 de juny a les 15:30h dins el cicle "El Racó de l'Emprenedor" el CEO de l'empresa Afinitica Technologies, Ramón Bacardit, explicarà com aixecar un negoci internacional des de Barcelona. Creada l'any 2013 com a spin-off de la multinacional Henkel, Afinitica ja ha obert mercat a diversos països distribuïnt les seves tecnologies innovadores des de Brasil i Mèxic, passant per Estats Units, Àsia i diversos països europeus. Amb només 3 anys de vida, l'empresa ja ha presentat 7 patents i ha crescut fins als 20 treballadors.
bt.jpg
oimpmoscou.jpg
Open Innovation Marketplace per buscar solucions per a Smart Cities
En el marc de la 33a Conferència Internacional de la IASP que es celebrarà a Skolkovo del 19 al 22 de setembre, s'organitzarà una trobada entre el govern de la ciutat de Moscou, corporacions russes i empreses i emprenedors internacionals, que els presentaran les seves solucions innovadores en el camp de les smart cities. Les empreses de la xarxa del PRUAB que estigueu interessades en presentar el vostre projecte o solució, contacteu amb nosaltres abans del 9 de juny. 
bt.jpg
eines.jpg
Investigadors del CVC i del CED han creat un nou portal web per descobrir el passat històric de les ciutats
Investigadors del Centre de Visió per Computador (CVC) i del Centre d’Estudis Demogràfics (CED) de la UAB han presentat un portal web perquè els ciutadans de puguin consultar el seu passat a partir de la informatització dels padrons històrics de fa més d’un segle. El primer municipi en participar-hi ha estat Sant Feliu de Llobregat.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
 
convocatories.jpg
Convocatòria Acción Estratégica Economía y Sociedad Digital (AEESD 2/2016) 
El Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) ha publicat la segona convocatòria de l’any 2016 de l’Acción Estratégica de Economía y Sociedad Digital (AEESD). En total, el MINETUR destina  3 milions d’euros en subvencions i 8,5 milions d’euros en préstecs a projectes d’investigació industrial i desenvolupament experimental de programes internacionals. Els projectes s’hauran de realitzar en la modalitat individual i els beneficiaris han de ser empreses (constituïdes abans de l’01/01/2013) i agrupacions d’interès econòmic (AIE).
Fi data de convocatòria: 21 de juny de 2016
line-convocatories.jpgPrograma BoosterWE 
RedEmprendia ha llançat BoosterWE, un programa d'acceleració adreçat a emprenedores universitàries, que brinda experiència en gestió empresarial mitjançant estades d'entre 6 i 12 setmanes en petites i mitjanes empreses consolidades i que operen en un altre país. El programa ofereix 112 beques de 6.000 euros per cobrir les despeses de viatge, allotjament i assegurances.
Fi data de convocatòria: 15 de juliol de 2016
Convocatòria ERC Advanced Grants 
En el marc del programa Horizon 2020, l’European Research Council (ERC) ha convocat les prestigioses ERC Advanced Grants. La convocatòria presenta ajuts per donar suport a investigadors consolidats amb una trajectòria científica reconeguda que impulsin progressos substancials en la frontera del coneixement. El finançament màxim per a cada ajut és de 2,5 milions d’euros per un període no superior als 5 anys, amb un finançament addicional d’1 milió d’euros per determinats casos com, per exemple, trasllat a Europa, compra de grans equipaments o accés a infraestructures. 
Fi data de convocatòria: 1 de setembre de 2016
Erasmus per Joves Emprenedors/es 
Programa d´estades empresarials finançat per la Unió Europea que té l’objectiu és establir una relació empresarial entre emprenedors/es o bé empresaris/es novells (amb experiència inferior a 3 anys al capdavant d'una empresa) que vulguin fer una estada amb empreses experimentades d'arreu de la UE. Les estades tenen una durada d'1 a 6 mesos i es preveu una ajuda econòmica (segons país) per les persones que es desplacin a una empresa de la UE.
agenda.jpg
8 de juny de 2016
Sessió informativa: "Línies de finançament del CDTI per a empreses"
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB i CDTI
ampliarbullet.jpgline.jpg8 de juny de 2016
Infoday:"Societats Segures de l'Horitzó 2020" 
Lloc: Sala de Graus de l'Escola d'Enginyeria (Campus de la UAB)
Hora: 09:45h
Organitza: CDTI i l'Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB 
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 13 al 17 de juny de 2016
Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ
Lloc: Seu d'ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129 · Barcelona)
Organitza: ACCIÓ
line.jpg14 de juny de 2016
Presentació del Programa Generació d'Idees 2016 en Indústries Culturals, Creatives i Basades en l'Experiència
Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Campus de la UAB)
Hora: 11:00h
OrganitzaParc de Recerca UAB, CORE Patrimoni, CORE Smart Cities
ampliarbullet.jpgline.jpg15 de juny de 2016
Racó de l'Emprenedor amb Afinitica Technologies: "Com aixecar un negoci internacional des de Barcelona"
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 15:30h
OrganitzaParc de Recerca UAB
line.jpg15 i 16 de juny de 2016
I Congrés de Bioeconomia, Alimentació i Futur
Lloc: Parque Científico-Tecnológico de Almería (Avda de la Innovación, 15 Edificio Pitágoras · Almeria)
Hora: 09:00h
Organitza: APTE, Cajamar i PITA
ampliarbullet.jpgline.jpg16 i 17 de juny de 2016
XXI Seminari Acadèmic Anual de l'Associació d'Investigadors i Estudiants Brasilers a Catalunya (APEC)
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir 3 · Barcelona) i Casa Amèrica Catalunya (Carrer Còrsega 299 · Barcelona)
Hora: 10:00h
Organitza: Associació d'Investigadors i Estudiants Brasilers a Catalunya (APEC)
16 de juny de 2016
VI Fòrum de Cerdanyola Empresarial
Lloc: Hotel Campus de la UAB
Hora: 13:30h
Organitza: Associació d'Empreses de Cerdanyola


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg


video_pgi.jpg
El Programa de Generació d'Idees 2016, centrat en indústries culturals, obrirà inscripcions el 14 de juny. Si mires aquest vídeo, segur que t'animes a participar!
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título