N.24 20 de maig de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Nova secció d'Oferta Tecnològica al web del Parc de Recerca UAB

Al web del PRUAB hem creat aquesta nova secció que permetrà reunir ofertes de tots els membres del parc i crear un catàleg on-line de noves tecnologies. Registra't i dóna d'alta les teves ofertes tecnològiques. [+]

25 de maig: TALLERS DE TREBALL del Programa EUROSTARS

El CDTI, en col·laboració amb Eidostech Consultores, està organitzant Tallers de Treball focalitzats en el programa EUROSTARS, un programa Europeu de finançament dirigit a les empreses i obert a totes les àrees d'investigació (BIO, NANO, TICs, MEDI AMBIENT).

El proper 25 de maig les empreses seleccionades participaran en els tallers, podran exposar les seves idees de projecte i rebran un "feedback" dels experts de l'àrea. La participació en els tallers no implica, en cap moment, cap compromís de les empreses amb Eidostech ni amb el CDTI. L'objectiu dels tallers és aconseguir que la participació de les empreses espanyoles en el programa Eurostars es vegi incrementada i que es consolidin a Europa.
La convocatòria acaba el 30 de setembre de 2010. [+]


NANOMOLEl PRUAB a la BIO International Convention 2010 de Chicago


La representació del Parc de Recerca UAB a la més important convenció de biociències del món es salda amb uns resultats excel·lents, segons els assistents. La delegació del PRUAB i la UAB viatjà a Chicago agrupada sota el paraigües de Biocat. [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies

Programa CENIT

Subvencions del subprograma de recolzament a consorcis estratègics nacionals de investigació tècnica. Dirigit a consorcis entre empreses, universitats, organismes i centres públics de investigació, parcs científics i tecnològics i centres tecnològics. Duració mínima de 4 anys i pressupost mínim de 5 millons d'euros anuals.
Convocatòria fins el 28/05/2010 [+]

Subprograma d'especialització en infraestructures científiques i organismes internacionals

Subvenció dirigida a centres públics i privats de I+D+i i empreses de base tecnològica. Atorga 25 contractesi finançarà la contractació de titulats superiors per a la seva especialització, durant 24 mesos, com a tecnòlogs, en les més relevants infraestructures científiques internacionals de les que Espanya  és membre.
Convocatòria fins el 29/05/2010 [+]

Premi Emprenedor Caixa Manresa

El Premi Emprenedors Caixa Manresa està destinat a emprenedors amb una idea o projecte d’empresa innovador i a empreses joves de menys de tres anys. Només poden optar al premi projectes que requereixin un capital mínim de 150,000 euros i el premi serà de 18,000 euros.
Convocatòria fins el 31/05/2010 [+]

Premi Emprenedors – Fundació Everis

Per al desenvolupament d'una iniciativa o projecte empresarial amb caràcter innovador o tecnològic. La dotació és de 60.000€. Els finalistes també podran competir en els Premis Iberoamericans a la Innovació i al Emprenedoria. Es pot participar des de qualsevol lloc del món.
Convocatòria fins el 01/06/2010 [+]

Noves convocatòries

Premis PERSEO

Premis que volen fomentar la investigació en el camp de les energies netes, recolzant projectes que suposin un avenç substancial des del punt de vista econòmic, mediambiental i social. PERSEO ofereix una financiació del projecte fins a 4M€.
Convocatòria fins el 15/06/2010 [+]

Certamen Teresa Pinillos d'Assajos de Divulgació Científica

El certamen està obert a tots els àmbits científics i geogràfics. Dirigit a investigadors de l'àmbit públic i privat, estudiants de licenciatura i docturat, periodistes i divulgadors científics,... Hi haurà un primer premi de 2.500 euros i segon premi de 1000 euros.
Convocatòria fins el 15/06/2010 [+]

Plan Innovación 2010 - INNCORPORA

Ajut per a la contractació de tecnòlegs a l'empresa. Dirigit a empreses i associacions empresarials privades, centres tecnològics i centres de recolzament a la innovació tecnològica privats, i parcs científics i tecnològics privats. Fins a 3 anys, amb un crèdit sense garanties i a tipus d'interès zero.
Convocatòria fins el 19/06/10 [+]

 


GENNESYS Congrés Internacional de Nanotecnologia i Infrastructures Científiques

Últimes places. L'entrada inclou conferències i sessió de pòsters durant dos dies, i sopar de gala, amb ponents destacats com Josep Samitier, Pablo Ordejón, Ian Mattaj, entre d'altres.
Cost: 250 €.
Lloc:
Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)
Data: Del 26 al 28 de maig de 2010
Organitza: Parc de Recerca UAB, DESY i ICMAB [+]Cicle: Jornades de finançament privat

Cicle de conferències coorganitzat amb Càtedra Bancaja.

"El finançament mitjançant el capital risc"
Ponent: Emili Gómez, Dir associat de benHighgrowth
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureca - PRUAB
Data: 25 de maig a les 9:00h

"Parlant amb els Àngels "
Ponent: Albert Colomer, director de la xarxa BANC
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureca - PRUAB
Data: Dimarts 8 de juny a les 9:00h
The Innovation Imperative

Conferència a càrrec de Ken Morse, considerat el gurú de la Direcció de Ventes i dels Emprenedors.
Lloc:
Sala 1C17 · Primer Pis · ESADECREAPOLIS - Av. Torreblanca 57 · 08172 · Sant Cugat del Vallès
Data: 25 maig 2010, 12:30
Organitza: ESADE [+]
Màster en Virologia

Segon termini d'inscripcions fins el 15 de juny.
Lloc: Universidad Complutense de Madrid
Data: 05 octubre 2010
Organitza: UCM [+]
WORLD INNOVATION SUMMIT HIT BARCELONA 2010

HiT Barcelona és coneixement, noves idees i les millors oportunitats d'inversió. Fórmules innovadores per afrontar els reptes de futur.
Lloc:
Fira de Barcelona
Data: Del 16 l 17 de juny de 2010
Organitza: Fira de Barcelona i Pla estratègic metropolità de Barcelona [+]