capçalera04.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.229 / 28 de gener de 2016
raco_emprenedor_2.jpg
Torna el Racó de l'Emprenedor del Parc de Recerca UAB
El proper 17 de febrer es celebrarà una nova sessió de "El Racó de l'Emprenedor" en la qual Carles Domènech, cofundador i conseller delegat de l'empresa Ability Pharmaceuticals, explicarà la seva experiència en la cerca de finançament alhora de desenvolupar nous medicaments. Aquest programa pretén crear un espai de trobada i intercanvi per les empreses i els investigadors de la xarxa del PRUAB.
bt.jpg
antitumoral.jpg
Identifiquen un nou mecanisme d'acció antitumoral

Investigadors de l'INc-UAB i Ability Pharmaceuticals descriuen en el Clinical Cancer Research un nou mecanisme d'acció antitumoral, descobert en el desenvolupament del fàrmac ABTL0812, que ja s’està provant en pacients amb càncer avançat. La nova ruta cel·lular podria servir per dissenyar antintumorals més eficaços i segurs.

bt.jpg
memenginy.jpg
El #MEMEnginy16 escalfa motors

#MEMEnginy, la trobada anual de l'Escola d'Enginyeria de la UAB, pretén ser un punt de trobada entre estudiants, docents, investigadors, institucions i empreses del sector per buscar noves oportunitats de treball i col·laboracions, fer xarxa i treballar en comunitat. La jornada, que tindrà lloc el proper 28 d'abril, ofereix la possibilitat de participar amb un estand a les empreses de la xarxa del PRUAB.

bt.jpg

bannerserveis.jpg banner_uab_divulga.jpg
convocatories.jpg

Premis Rey Jaime I 2016
Seran concedits en cadascuna de les seves modalitats a aquella persona física la tasca de la qual hagi estat altament significativa. Podrà ser candidata qualsevol persona que hagi efectuat la major part de la seva activitat professional a l'Estat espanyol i preferentment que hi resideixi. Compta amb sis categories: Investigació Bàsica, Economia, Investigació Mèdica, Protecció del Medi Ambient, Noves Tecnologies i Emprenedor. El guanyador de cada un dels premis rebrà un diploma, medalla d'or i cent mil euros, amb el compromís de destinar una part de l'import del premi a la investigació o l'emprenedoria a Espanya.
Fi data de convocatòria: 21 de març de 2016
Ajudes per contractes Torres Quevedo (PTQ) 
Ajudes d'una durada de tres anys a empreses, centres tecnològics d'àmbit estatal, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i parcs científics i tecnològics per a la contractació laboral de doctors que desenvolupin projectes de recerca industrial, de desenvolupament experimental o estudis de viabilitat previs.
Termini: Del 2 de febrer a l'1 de març de 2016
Convocatòria Knowledge and Innovation Communities (KICs) Proposals
L’objectiu de les KICs és dinamitzar l’educació superior, la recerca i la innovació en els seus àmbits temàtics. Els sol·licitants d’aquesta convocatòria hauran de presentar les seves propostes en: 1. Aliments (EIT Food: Food4Future – Sustainable Supply Chain from Resources to Consumers) i 2. Fabricació (EIT Manufacturing: Added-value Manufacturing)
Fi data de convocatòria: 14 de juliol de 2016
 
agenda.jpg
7 de febrer de 2016 (Datal límit d'inscripció)
Mobile World Congress Brokerage Event (22 - 24 de febrer 2016)
Lloc:  Fira Bareclona Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat)
Organitza:  ACCIÓ
10 de febrer de 2016
Speaking about Science: "10 claus per comunicar millor la nostra ciència" 
Lloc: Sala Graus II de la Facultat de Biociències de la UAB (Campus UAB)
Hora: 15:00h
Organitza: CREAF
10 i 11 de febrer de 2015
Transfiere 2016
Lloc: Palacio de Ferias y Congresos de Málaga  (Avenida de José Ortega y Gasset, 201 · Málaga)
Organitza: L'Ajuntament de Málaga a través del Palacio de la Junta de Andalucía y el Ministerio de Economía y Competitividad i la col·laboració d'APTE. 
ampliarbullet.jpgline.jpg
17 de febrer de 2016
El Racó de l'Emprenedor: Ability Pharmacuieticals
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus UAB)
Hora: 15:30h
Organitza: Parc de Recerca UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg19 de febrer de 2015
Jornada "Comunitat científica i patents com a font d'innovació" 
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus UAB)
Hora: 11:00h
Organitza: PRUAB, OVP, OMPI, OEMP, CSIC
2 de març de 2016
El Racó de l'Emprenedor: Devicare
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus UAB)
Hora: 15:30h
Organitza: Parc de Recerca UAB
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 8 a l'11 de març de 2016
Smagua 2016
Lloc: Fira de Saragossa (Ctra. Nacional II, Km. 311 · Saragossa)
OrganitzaFira de Saragossa
  
destacats_parc_2.jpg

La inscripció pel Mobile World Congress 2016 Brokerage Event ja està oberta!
El Brokerage Event és una trobada empresarial, en format d'entrevistes bilaterals de 25 minuts, amb l’objectiu d’ajudar-vos a trobar socis internacionals. Podreu crear la vostra pròpia agenda de reunions segons la vostra disponibilitat i objectius. Recordeu que la participació té un cost de 310€ (155€ per Micropimes, Centres TECNIO i Universitats).


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email