N.22 23 d'abril de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

  Call for posters

GENNESYS2010El congrés internacional GENNESYS sobre nanotecnologia i infraestructures de recerca presentarà un fòrum per a pòsters complementant el programa de conferències. El fòrum de pòsters serà un lloc ideal durant la conferència per presentar i per parlar de temes estratègics, els programes de recerca i de l'agenda de futures investigacions del seu institut o organització. El fòrum de pòsters actuarà com una plataforma de comunicació i networking per intercanviar punts de vista i per reunir organitzacions que treballen o treballaran en els mateixos camps. Els pòsters s'accepten fins el 30 d'abril de 2010, i el preu de presentació del pòster és de 75 euros (impressió inclosa). [+]


NANOMOLNANOMOL TECHNOLOGIES guardonat als Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora

El grup de recerca de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), organisme del CSIC integrat al Parc de Recerca UAB, ha rebut el reconeixement d'un dels premis d'innovació empresarial i emprenedoria que organitza l'Ajuntament de Sabadell.

Enguany s’ha celebrat la tercera edició d’aquests premis que persegueixen impulsar l’esperit emprenedor i millorar la competitivitat local i NANOMOL TECHNOLOGIES ha obtingut el premi en la categoria de millor projecte empresarial de recerca, que està dotat amb 3.000 euros i competia amb tres altres programes de recerca. A l’acte d’entrega dels guardons van assistir-hi la tinent  d’alcalde d’Innovació, Montserrat Capdevila, i l’alcalde de la ciutat, Manuel Bustos, així com representants de diferents entitats econòmiques, laborals i acadèmiques de Sabadell. [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Premi Emprenedor XXI

Destinat a: PIMES que estiguin constituïdes amb domicili fiscal en la seva comunitat autònoma i haver donat inici a la seva activitat després de l'1 de gener de 2005.El guanyador territorial obtindrà una aportació econòmica de 10.000 €, assistència a un curs d'acceleració empresarial i la participació en un pont d'internacionalització a un dels principals pols d'innovació del món; el guanyador estatal obtindrà 30.000€.
Convocatòria fins el 28/04/2010 [+]

Proyecto Banespyme Orange per a la Creació d'Empreses de Tecnologies Innovadores

Destinat a emprenedors i petites empreses amb una oportunitat de negoci amb elements de tecnologies innovadores. Categories: Premi al millor projecte emprenedor i premi al millor projecte de creixement en pimes. Al guanyador li serà facilitat durant 8 mesos tots els mitjans necessaris per a posar en marxa els projectes, amb una aportació mínima de 6.000€.
Convocatòria fins el 09/05/2010 [+]

Premis INNOVACAT 2010

Poden participar les empreses que actualment desenvolupen o volen desenvolupar nous projectes empresarials que incideixen en el desenvolupament i la modernització del teixit empresarial d’Osona. Premi Empresa Jove: 12.000€ Premi Empresa Avança: 20.000 €.
Convocatòria fins el 14/05/2010 [+]

Línia Empreses Base Tecnològica

Finançament per a la consolidació de noves empreses de base tecnològica. Si voleu sol·licitar aquest ajut, contacteu amb el personal PRUAB.
Convocatòria fins el 17/05/2010 [+]

Convocatòria 2010 Programa Torres Quevedo

Concessió d'ajuts d'una durada de 3 anys per a la contractació laboral de personal de I+D (doctors i tecnòlegs) per empreses, centres tecnològics, associacions empresarials i parcs científics i tecnològics que desenvolupin projectes concrets d'investigació industrial, de desenvolupament tecnològic o estudis de viabilitat tècnica previs.
Convocatòria fins el 18/05/2010 [+]

Premi Emprenedor Caixa Manresa

El Premi Emprenedors Caixa Manresa està destinat a emprenedors amb una idea o projecte d’empresa innovador i a empreses joves de menys de tres anys. Només poden optar al premi projectes que requereixin un capital mínim de 150,000 euros i el premi serà de 18,000 euros.
Convocatòria fins el 31/05/2010 [+]

 

Comerç electrònic adreçat a PIMES, com millorar el teu negoci?

Lloc: Masia Cansarraparera, Av. Roma, s/n.
Data: Del 19 d'abril al 4 de maig de 2010
Organitza: Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès [+]

Com vendre mitjançant les xarxes socials

Lloc: Masia Cansarraparera, Av. Roma, s/n.
Data: Del 23 d'abril al 7 de maig de 2010
Organitza: Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès [+]

Conferència: "Los Retos de la Innovación en Europa"

Lloc: Centre de Convencions Euskalduna, Bilbao
Data: 27-28 abril 2010
Organitza: Presidencia Española de la UE i la Comissió Europea [+]

Barcelona Bridging Opportunities

Empreses russes d'alta tecnologia arriben a Barcelona amb la intenció d'establir contactes i augmentar el volum de negoci. buscant socis per a nous projectes a Espanya.
Lloc:
Casa Llotja de Mar, Barcelona
Data: Del 4 al 7 de maig.
Organitza: Cambra de Comerç de Barcelona [+]

Trobada de Centres de Promoció de Negocis d'ACC1Ó

Lloc: Barcelona, Manresa, Tarragona, Girona i Lleida
Data: del 12 al 14 de maig de 2010
Organitza: ACC1Ó [+]

GENNESYS Congrés Internacional de Nanotecnologia i Infrastructures Científiques

Lloc: Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)
Data: Del 26 al 28 maig 2010
Organitza: Parc de Recerca UAB, DESY i ICMAB [+]

Jornada sobre finançament públic internacional i nacional del I+D+I a Creapolis

Dins del marc de la entesa entre PRUAB i EsadeCreapolis, proposem la participació en la jornada sobre finançament public internacional i nacional del I+D+i que s'organitza a les instal·lacions de Creapolis el proper dia 5 de maig. Comptem amb la participació de representants del CDTI.
Lloc: Sala 1B15 - ESADECREAPOLIS - Sant Cugat del Vallès Data: 5 de maig 2010
Organitza: ESADE [+]