capçalera07.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.210 / 27 d'agost de 2015
sessions_pgi.jpg
El PRUAB organitza dues sessions informatives sobre el Programa Generació d’Idees
Les jornades tindran lloc els propers dies 7 i 8 de setembre i compten amb la col·laboració del Centre de Visió per Computador i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya. El Programa, que enguany es centrarà en les noves aplicacions per a la tecnologia aeroespacial, va dirigit a tots els investigadors i doctorands del campus UAB que vulguin desenvolupar solucions de mercat a partir de la seva recerca.
bt.jpg
experiments_alba.jpg
El Sincrotró ALBA obre una nova convocatòria d'experiments per al 2016

Els investigadors interessats en sol·licitar temps de llum de sincrotró poden presentar els seus projectes fins el proper 7 de setembre. Els experiments es realitzaran entre el gener i el juny de 2016.

bt.jpg
forumtecnologies.jpg
La tercera edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació es centrarà en solucions per a la gestió dels recursos energètics 

L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper 12 de novembre al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119) de Sabadell, reunirà entitats, investigadors i empreses de l'entorn B-30 per promoure acords de col·laboració, projectes i innovacions per gestionar d'una forma eficaç els recursos energètics, afavorint la sostenibilitat regional i mediambiental. 

bt.jpg

bannerserveis.jpg banner_uab_divulga.jpg
convocatories.jpg

Convocatòries FEDER Cooperatius i Singulars
El Govern, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha obert dues convocatòries per un import total de 20 milions d’euros destinades al cofinançament de projectes d’adquisició, creació o millora d’infraestructures de recerca i d’equipaments i plataformes científiques i tecnològiques. Els ajuts s’adrecen a projectes cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
Fi data de convocatòria: 30 de setembre de 2015
line-convocatories.jpg
Ajuts destinats a incentivar els plans d’actuació en transferència tecnològica dels desenvolupadors de tecnologia catalans 
ACCIÓ ha obert aquesta convocatòria que presenta dues modalitats: 1) Ajuts per incentivar els plans d’actuació en transferència tecnològica dels centres TECNIO. 2) Ajuts per definir i potenciar els plans d’actuació en transferència tecnològica dels desenvolupadors de tecnologia candidats a ser acreditats.
Fi data de convocatòria - Modalitat 1: 30 de setembre de 2015
Fi data de convocatòria - Modalitat 2: 30 d'octubre de 2015
Convocatòria d'ajudes del Programa NEOTEC
El CDTI ofereix aquests ajuts per finançar la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora. El beneficiari ha de ser una petita empresa innovadora, constituïda com a màxim en els quatre anys anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
Fi data de convocatòria: 6 d'octubre de 2015
Premi a l'Inventor Europeu 2016 de l'EPO
L'Oficina Europea de Patents (EPO) organitza el Premi a l'Inventor Europeu, que reconeix a inventors destacats de tot el món ide totes les disciplines. Existeixen cinc categories a les quals es pot optar: Pime, Recerca, Indústria, Països no-europeus i Reconeixement tota una vida. Les candidatures estan obertes per a qualsevol persona que treballi en la indústria, en una universitat, institut de recerca o associació, o qualsevol persona ja sigui un inventor individual o tingui interès en el treball d'algun en concret.
Fi data de convocatòria: 14 d'octubre de 2015
Convocatòria d'ajuts en forma de garantia de préstecs participatius per empreses joves i innovadores sorgides de la recerca (MERCAT 2015)
Aquest ajut correspon a la tercera fase del Programa Indústria del Coneixement que té com a objectiu afavorir el desenvolupament de noves empreses de base científica. L'ajut consisteix en la prestació de l’aval per al 80% del risc viu dels préstecs participatius atorgats a empreses sorgides de les universitats i dels centres d’investigació per a la introducció al mercat els resultats de la recerca.
Fi data de convocatòria: 31 d'octubre de 2015
 
agenda.jpg
Del 31 d'agost al 4 de setembre de 2015
31st European Conference on Surface Science (ECOSS-31)
LlocCentre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14 · Barcelona)
Organitza:  Surface Science Division of IUVSTA i la Surface and Interface Section of the European Physical Society
line.jpg
14 i 15 de setembre de 2015
Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científiques
Lloc: Seu de l'IDEC-UPF (C/ Balmes, 132-134 · Barcelona)
Organitza El Màster de Comunicació Científica, Mèdica i  Ambiental (UPF-IDEC) i l'Obra Social “la Caixa”, amb la col·laboració del Centre d'Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF) i l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC)
line.jpg
18 de setembre de 2015
Innovation Marketplace IoT Solution
Lloc: Fira Barcelona, recinte Gran Via (Avinguda de Joan Carles I, 64 · Barcelona)
Hora

Organitza XPCAT
line.jpg
De 18 al 20 de setembre 2015
Social Weekend Vallès
LlocCentre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer (Pl. Cultura, 5 · Terrassa)
Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental
25 de setembre de 2015
Nit Europea de la Recerca
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C/ Montalegre 5 · Barcelona)
Hora: De 17:00h a 21:00h
OrganitzaBIOcomuniCA’T
line.jpg
1 d'octubre de 2015
Jornada "Patents in Biomedicine"
LlocSala Polivalent de l' Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus UAB · Barcelona)
Hora: 09:30h - 11:00h

Organitza: Parc de Recerca UAB, Oficina de Valorització i Patents de la UAB i l'Oficina Europea de Patents
7 d'octubre de 2015
15è Fòrum d'Inversió Healthcare
LlocCol·legi Oficial de Metges de Barcelona (Paseig de la Bonanova 47 · Barcelona)
Hora: 17:00h
OrganitzaESADE BAN, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona i Biocat
8 d'octubre de 2015 (data límit d'inscripció)
Smart City Open Innovation Marketplace (OIMP)
Lloc:  Fira Barcelona, recinte Gran Via (Avinguda de Joan Carles I, 64 · Barcelona)
Organitza: Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya


banner_jornadapatents.jpg


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título