capçalera04.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.186 / 5 de febrer de 2015
esa bic.jpg
Presentació de l'ESA BIC Barcelona: la incubadora de l'Agència Espacial Europea a Barcelona
L'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), ubicat al Campus de la UAB, acollirà el proper dimecres 18 de febrer una jornada per presentar l'ESA BIC Barcelona, una incubadora adreçada a projectes empresarials i empreses que vulguin dur a terme una activitat, que utilitzant tecnologies i coneixement del món de l'Espai, s'apliquin al desenvolupament de productes i serveis de tot tipus d'aplicacions i sectors. 
bt.jpg
sincrotro.jpg
El Sincrotró ALBA obre una nova convocatòria d'experiments
Fins el 23 de febrer, els investigadors interessats poden presentar les seves propostes. Els experiments es realitzaran entre juliol i finals de desembre de 2015. Aquesta convocatòria no inclou la presentació de propostes de l'àmbit de la cristal·lografia de proteïnes perquè la línia de llum BL13-XALOC ja té cobert tot el període 2015.
bt.jpg
ble&food2.jpg
El Parc de Recerca UAB participa
avui a la nit a l'esdeveniment Ble&Food
Barcelona Loves Entrepreneurs (BLE) organitza aquest vespre una trobada entre els principals referents del món de l'alimentació i diverses startups per analitzar les oportunitats i potencialitats d'aquests projectes. Entre els participants l'acte contarà amb la presència de Buenaventura Guamis, director del Parc de Recerca UAB.
bt.jpg

banner butlletí.jpg banneruabinnova1.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria "Fundación Uno entre cien mil" per a la investigació en l'àrea de la Leucemia aguda infantil
Es concedirà una ajuda financera de 100.000 € a un projecte de recerca sobre leucèmia infantil, que es desenvoluparà sota la supervisió d'un investigador principal (IP) en una institució espanyola. El projecte de recerca haurà de versar sobre un tema lliure relacionat amb la leucèmia infantil, valorant especialment els projectes traslacionals amb clara aplicabilitat per als nens que pateixen aquesta malaltia.
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2015
line-convocatories.jpg
Convocatòria Retos-Colaboración 2015
L'objectiu de la convocatòria és donar suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes d'investigació, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques, i contribuir a la creació de nous productes i serveis.
Fi data de convocatòria: 24 de febrer de 2015
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpg
Premi Uniproyecta per a emprenedors universitaris
El Portal Universia reconeixerà el millor projecte emprenedor universitari. Igualment la Fundació Universia premiarà el millor projecte emprenedor universitari orientat a persones amb discapacitat.
Fi data de convocatòria: 12 de març de 2015
line-convocatories.jpg
Ajuts a treballs de recerca en l'àmbit de la pau
Atorgar ajuts a les universitats del sistema universitari català o dels centres públics o privats de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin com una de les seves activitats principals la recerca, per a la realització de treballs de recerca originals i inèdits en l'àmbit de la pau, que permetin l'obtenció de nous resultats en el camp teòric, o l'aplicació pràctica de solucions idònies per augmentar l'eficàcia i l'eficiència en la gestió dels conflictes.
Fi data de convocatòria: 3 de març de 2015
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpgConvocatòria Clean Sky 2 call for proposals 2015
La Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Clean Sky 2 inclosa en el programa Horizon 2020. El pressupost total és de 47,96 milions d’euros. La convocatòria té l'objectiu de contribuir a millorar l'impacte mediambiental de les tecnologies aeronàutiques i tractar de garantir una futura competitivitat internacional del sector europeu de l'aeronàutica. 
Fi data de convocatòria: 31 de març de 2015
 
agenda.jpg
6 de febrer de 2015
Xerrada informativa "Erasmus per a joves emprenedors"
Lloc:Espai UAB-Emprèn, Plaça Cívica UAB (Bellaterra · Barcelona)
Hora: 11:00h
Organitza: UAB Emprèn, FCRi
line.jpg
10 de febrer de 2015
En primera persona: la veu de les dones investigadores
Lloc:CCCB - Centre de cultura contemporània de Barcelona (C/ Montalegre, 5 · Barcelona)
Hora: 19:00h
Organitza: Debats ICREA
line.jpg
11 I 12 de febrer de 2015
Fòrum Transfiere
Lloc: Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Avinguda Ortega y Gasset, 201 · Màlaga)
Organitza: APTE
ampliarbullet.jpgline.jpg
16 de febrer de 2015
Emprenedoria i intraemprenedoria innovadores per un entorn en canvi accelerat
Lloc: Centre d'empreses de noves tecnologies, Parc tecnològic del Vallès (Cerdanyola · Barcelona)
Organitza: PTV
line.jpg
16 de febrer de 2015 (data límit per presentar projecte)
Segona edició del Programa Imagine Express 2015
Organitza: Centre de creativitat Imagine
line.jpg
11 de març de 2015
Fòrum d’Inversió Healthcare 2015
Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig de la Bonanova, 47·Barcelona)
Hora: 17:00h
OrganitzaEsade BAN, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa i Biocat
line.jpg
16 d'abril de 2015
Segona jornada de finançament de la ciència
Lloc: Auditori Central, Edifici Centre d'Empreses de Noves Tecnologies, Avinguda Parc Tecnològic, 3 · Cerdanyola del Vallès, Barcelona)
Hora: 08:00h
Organitza:UAB, IPCI, Ajuntament de Cerdanyola


Troba'ns a 
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg


fp4batiw.jpg
Descobreix el projecte de cooperació FP4BATIW dirigit a fomentar aliances per implementar les millors tecnologies de tractament i gestió de l'aigua disponibles a la regió Mediterrània.
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título