header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.158/ 2 de maig de 2014
convenipruab-secot.jpg
Buenaventura Guamis, director general del Parc de Recerca UAB, i Daniel Cañardo Blasco, president de la delegació de Barcelona de SECOT, han firmat un conveni entre les dues institucions per al desenvolupament d’un projecte d’assessorament empresarial a les noves iniciatives empresarials sorgides en l’entorn del Parc. 
bt.jpg
laboratoriidees_2asessio.jpg
Celebrada la segona sessió del Laboratori d'Idees en Innovació en aliments i crisi econòmica
El passat divendres 25 d'abril, empreses i investigadors del sector de l'alimentació es van reunir a la segona sessió del Laboratori d'idees sobre "Innovació en aliments i crisi econòmica", que organitza el Parc de Recerca UAB. En aquesta trobada es van treballar les idees sorgides en la primera sessió per anar generant potencials col·laboracions i transferència de coneixement entre empreses i grups de recerca.
emprenedorxxi.jpg
Els dos programes s’adrecen a titulats universitaris, investigadors, professors, doctorands i emprenedors que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin posar en marxa la seva pròpia iniciativa empresarial en l'àmbit de les ciències de la vida o les tecnologies netes. El període d'inscripció es tanca l'1 de juny.
bt.jpg

cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg
Subvencions a Accions de Cooperació per al Desenvolupament corresponents a l'any 2014 per a la realització de projectes d'innovació per al desenvolupament
Aquesta convocatòria té com a objecte el finançament de projectes que impulsin, als Països d'Associació de la cooperació espanyola, solucions innovadores, ja desenvolupades i testades amb èxit a nivell pilot, per tal d'aplicar-les i demostrar la possibilitat de replicar a major escala buscant un impacte positiu i rellevant en les condicions de vida de les persones més desfavorides i en la cohesió social.
Fi data de convocatòria: 20 de maig de 2014
line-convocatories.jpg
Convocatòria d'Ajudes destinades a la realització de projectes d'investigació científica de l'Instituto Danone
L'Instituto Danone convoca dues ajudes de 40.000 € cadascuna. S'acceptaran aquelles propostes sobre Alimentació, Nutrició i Salut en els seus aspectes bàsic, clínic i aplicadoa realitzar en institucions públiques de recerca o privades a Espanya
Fi data de convocatòria: 31 de maig de 2014
line-convocatories.jpg9a edició borses de recerca l'Oréal-UNESCO For Women in Science
Per novè any consecutiu, l'Oréal obre aquesta convocatòria perquè científiques espanyoles menors de 40 anys optin per una de les cinc borses d'investigació, dotades amb 15.000 euros cadascuna. L'edició 2014 està dedicada a Ciències dels Materials.
Fi data de convocatòria: 5 de juny de 2014
line-convocatories.jpg
Joint Collaborative Project Proposals on Technology & Innovation Cooperation between Spain, Germany, France and the United Kingdom
EUREKA, la xarxa europea per a la innovació, ha obert una convocatòria de projectes conjunts per a desenvolupar productes i aplicacions tecnològiques innovadores. Per participar en la convocatòria, el projecte ha de ser transnacional i implicar, com a mínim, a dues empreses de països diferents. A més, els sol·licitants han d’impulsar projectes d’alta tecnologia que es puguin comercialitzar i serveis basats en la tecnologia.
Fi data de convocatòria: 1 d'agost de 2014
line-convocatories.jpg
Préstecs ICF amb ajut de garantia
La línia està dotada amb 24 milions d’euros destinats a finançar projectes d’inversió i/o circulant per a autònoms, microempreses (empreses de fins a 2 milions d’euros de facturació i un màxim de 9 empleats), i pimes, en aquest cas del sector del comerç.
Fi data de convocatòria: 31 de desembre de 2014
 
agenda-bck.jpg
6 de maig de 2014
Sisena sessió del Cicle formatiu en gestió empresarial: "Saber vendre, tota una ciència"
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB
line.jpg
6 de maig de 2014
Jornada: "iMathCloud, serveis de Big Data per a petites i mitjanes empreses al núvol"
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies, Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Hora: 16:00h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, iMath Research i PRUAB
line.jpg
9 de maig de 2014
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució: "Anàlisi genètica de la difusió del pastoralisme caprí a l'Àfrica"
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB)
Hora: 12:30h
Organitza: IBB i CRAG
line.jpg
14 de maig de 2014
Jornada sobre assetjament laboral "Com abordar de forma fiable una realitat complexa"
Lloc: Auditori del Consell Comarcal del Baix Llobregat (Parc Torreblanca N-340 · Sant Feliu de Llobregat)
Hora: 12:00h
Organitza: INNOBAIX, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Universitat Autònoma de Barcelona (SiPEP) i la Unitat de Trauma, Crisis i Conflictes de Barcelona (UTCCB)
line.jpg
21 de maig de 2014
13è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona
Lloc: Fira Barcelona (Avinguda Reina Mª Cristina s/n · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza
: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa, IESE Business School i Biocat
line.jpg
4 i 5 de juny de 2014
BizBarcelona
Lloc: Fira de Barcelona · Recinte de Montjuïc (Av. Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona)
Organitza: Fira Barcelona
ampliarbullet.jpg
line.jpg
5 de juny de 2014
Jornada de circuïts impresos: "La nova era del circuït imprès"
Lloc: Hotel Novotel Barcelona City (Av/Diagonal, 201 ·Barcelona)
Hora: 19:30h
Organitza
: SECARTYS
 
destacats-bck.jpg
Inspiraciència, el concurs de relats d'inspiració científica, que organitza el CSIC juntament amb l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona, ​​ha ampliat el termini de presentació de relats fins al 18 de maig.
 
Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg

bannerfhep.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título