header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.157 / 24 d'abril de 2014
jornada.jpg
Vols aprendre a parlar en públic?
Si vols millorar les teves habilitats comunicatives, no et perdis la jornada del proper dimarts 29 d'abril que organitza el Parc de Recerca UAB. De la mà de Francesc Quer, psicòleg organitzacional i coach professional, aprendràs tècniques per millorar la teva fluidesa comunicativa. Inscriu-te des d'aquest enllaç.
bt.jpg
roses.jpg
Durant la diada de Sant Jordi, els catalans han regalat uns sis milions de roses. De fet, aquesta llarga tradició, implica que per Sant Jordi es consumeixi el 30% de les roses consumides anualment. Per a fer front a la demanda és necessari importar roses de l’estranger, fet que té implicacions econòmiques, socials i ambientals. L'empresa Inèdit ha calculat la petjada de carboni de les varietats de roses que més es regalen a la diada de Sant Jordi.
bt.jpg
imathresearch.jpg
L’empresa del Parc presentarà iMathCloud, la primera plataforma de Big Data per a pimes en el cloud computing. Aquest producte permet a petites i mitjanes empreses sense coneixements tècnics ni grans infraestructures de computació tenir accés des de qualsevol dispositiu, lloc i moment a uns serveis que fins ara només eren accessibles per organitzacions amb molts coneixements i recursos financers.
bt.jpg

cei.jpg uabinnova.jpg
  
convocatories-bck copia.jpg
Ajuts a projectes de recerca en l'àmbit de la qualitat democràtica
El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya ha obert aquesta convocatòria d'ajuts a projectes de recerca originals i inèdits en matèria de qualitat democràtica, que permetin obtenir resultats científics i propostes d'intervenció aplicables en aquest àmbit.
Fi data de convocatòria: 5 de maig de 2014
line-convocatories.jpgEmprendedor XXi Start
EmprenedorXXI Start és un programa de suport a la creació d'empreses innovadores que agrupa els següents programes ja existents: BioEmprenedorXXI, EcoEmprenedorXXI i EmprenedorXXiDigital. És una iniciativa de "la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, KIC InnoEnergy i Microsoft.
Fi data de convocatòria: 19 de maig de 2014
line-convocatories.jpg
XI Premi d'Investigació Bàsica i Aplicada sobre la Sensibilitat al Gluten de l'Associació de Celíacs de Madrid
Podran optar tots aquells grups que realitzen recerca bàsica o aplicada sobre la malaltia celíaca o altres patologies per sensibilitat al gluten i pertanyin a universitats, hospitals, centres de recerca o empreses, d'àmbit públic o privat, ubicades al territori espanyol. Cada projecte estarà liderat per un investigador principal, vinculat al centre de recerca en què es vagi a desenvolupar el treball.
Fi data de convocatòria: 27 de maig de 2014
line-convocatories.jpgJoint Collaborative Project Proposals on Technology & Innovation Cooperation between Spain, Germany, France and the United Kingdom
EUREKA, la xarxa europea per a la innovació, ha obert una convocatòria de projectes conjunts per a desenvolupar productes i aplicacions tecnològiques innovadores. Per participar en la convocatòria, el projecte ha de ser transnacional i implicar, com a mínim, a dues empreses de països diferents. A més, els sol·licitants han d’impulsar projectes d’alta tecnologia que es puguin comercialitzar i serveis basats en la tecnologia.
Fi data de convocatòria: 1 d'agost de 2014
agenda-bck.jpg
Del 25 al 27 d'abril de 2014
II edició del Social Start-up Meeting 
Lloc: Edifici Josep Carner (Gran Via de les Corts Catalanes 585 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Universitat de Barcelona
line.jpg
9 de maig de 2014
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució: "To be determined"
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB)
Hora: 12:30h
Organitza: IBB i CRAG
line.jpg
Del 14 al 16 de maig de 2014
III Congrés Internacional EDO "Organitzacions que aprenen i generen coneixement"
Lloc: Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C/Ausiàs March, 40 · Barcelona)
Organitza: CEJFE, EDO, UAB i EAPC
line.jpg
21 de maig de 2014
13è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona
Lloc: Fira Barcelona (Avinguda Reina Mª Cristina s/n · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza
: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa, IESE Business School i Biocat
line.jpg
Del 27 de maig al 19 de juny de 2014
Curs d'especialització: Nanotechnology Innovation 2020
Lloc: Facultat de Ciències UAB (Campus de la UAB)
Organitza: ICMAB - CSIC
line.jpg
4 i 5 de juny de 2014
BizBarcelona
Lloc: Fira de Barcelona · Recinte de Montjuïc (Av. Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona)
Organitza: Fira Barcelona
line.jpg
Del 16 al 20 de juny de 2014
Food & health Entrepreneurship Program
Lloc: Edifici Eureka · Avinguda de Can Domènech (Campus de la UAB)
Organitza: Parc de Recerca UAB
ampliarbullet.jpg
line.jpg
26 de juny de 2014
Cafè d’Aventura: II Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell
Lloc: Fira Sabadell (Pl. de la Sardana, 7 · Sabadell)
Organitza: Vapor Llonch
 
ofertesfeina-bck.jpg
Pure Inspiration S.L. (WWWOWWW) busca un enginyer de software senior per a portar l'equip de desenvolupadors del web principal de la seva empresa.


Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg

 
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email