header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.152 / 13 de març de 2014
cbateg-esteve.jpg
Esteve i la UAB impulsen el desenvolupament d'un tractament per a la síndrome de Sanfilippo A
Esteve ha signat un acord amb la companyia biotecnològica nord-americana REGENX Biosciences i un amb l'organització francesa sense ànim de lucre GENETHON que permetran avançar en el desenvolupament de la seva teràpia gènica en investigació per al tractament de la síndrome de Sanfilippo Tipus A. Aquest projecte, iniciat en el grup de recerca de la Dra Fàtima Bosch, directora del CBATEG, des de 2009 forma part del partenariat públic privat entre Esteve i la UAB
bt.jpg
crm.jpg
El Centre de Recerca Matemàtica organitza les Segones Jornades CRM-Empresa sobre Finances Quantitatives
Amb aquestes jornades es vol promoure i dinamitzar la cooperació entre els àmbits acadèmics i professionals interessats en temes financers. Per una banda, es volen identificar les necessitats i problemes d'interès actuals de la industria financera des del punt de vista matemàtic i estadístic. De l'altra, es vol presentar, des de l'àmbit acadèmic, l'estat de l'art de la recerca dels grups que treballen en Finances Quantitatives. La data límit d’inscripció és l’1 de juny de 2014.
bt.jpg
inspiraciencia.jpg
El CSIC convoca la quarta edició del concurs de relats Inspiraciencia
Inspiraciència és una invitació a tothom a pensar i imaginar la ciència de manera participativa, a través de l’escriptura. Com a novetat d’aquesta edició el concurs contempla una única modalitat, relats curt (d’extensió màxima de 800 paraules), i quatre llengües: català, castellà, gallec i euskera. Els relats es podran publicar al web http://www.inspiraciencia.es fins al 4 de maig de 2014.
bt.jpg

cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg
Open Education Challenge
La Comissió Europea ha llançat aquesta convocatòria dirigida a joves emprenedors o noves empreses que es trobin a la primera etapa de desenvolupament. Els guanyadors rebran un premi de 20.000 euros, a més de 12 setmanes de tutoria intensiva.
Fi data de convocatòria: 17 de març de 2014
line-convocatories.jpg
8a edició dels Premis EmprenedorXXI
”la Caixa” convoca aquests premis dirigits a emprenedors que destaquen per aplicar la innovació a aspectes fonamentals del seu negoci, pel seu potencial de creixement i per la seva visió global. Els emprenedors poden aconseguir premis en metàl·lic que sumen un import total de 400.000 euros i també estades de formació i networking en alguns dels principals pols d’innovació del món.
Fi data de convocatòria: 10 d'abril de 2014
line-convocatories.jpg
XV Convocatoria Premios de Investigación Fundación Pfizer
La Fundación Pfizer atorga aquests premis a aquells investigadors que dediquen el seu esforç a la recerca de solucions innovadores a favor de la salut, mitjançant el desenvolupament científic, per tal d'aconseguir aplicacions beneficioses per al benestar, solucions per a les necessitats mèdiques més urgents, i la millor qualitat de vida de les persones, així com fomentar l'avanç del coneixement científic. 
Fi data de convocatòria: 7 d'abril de 2014
line-convocatories.jpg
II Concurso Nacional de Elevator Pitch para Emprendedores
La Universidad Rey Juan carlos i AVIE organitzant aquest concurs, que pretén formar a emprenedors en l'ús del "discurs de l'ascensor" i posar en contacte els participants amb inversors privats. Un panell d'experts en emprenedoria i inversors seleccionarà, entre tots els participants, les millors 80 propostes per a les semifinals que se celebraran amb 40 semifinalistes a Madrid i 40 a Oviedo. Els experts en emprenedoria d'Avie i de la Universitat Rei Joan Carles, al costat de destacats emprenedors i "business angels" elegiran els tres guanyadors, que a més de tenir l'oportunitat de presentar la seva idea a potencials inversors, optaran a un primer premi de 2.000 € i dos accèssits de 1.000 € cada un.
Fi data de convocatòria: 30 d'abril de 2014
 
agenda-bck.jpg
14 de març de 2014
Laboratori d'Idees: "Innovació en aliments i crisi econòmica"
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB i Fundació Triptolemos
line.jpg14 de març de 2014
Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast
Lloc: La Salle Campus Barcelona - URL · Sala de Congressos ( C/ Lluçanès, 43 · Barcelona)
Hora: 08:30h
Organitza: Districte de Sarrià - Sant Gervasi
line.jpg
18 de març de 2014
New Season Innovation Meeting
Lloc: ESDI (C/ Marquès de Comillas 81-83 · Sabadell)
Hora: 09:30h
Organitza: ISP (joves empresaris i directius industrials) i ACCIÓ
line.jpg
20 de març de 2014
Global Forum Keiretsu
Lloc: Borsa de Barcelona (Passeig de Gràcia 19 · Barcelona)
Hora: 16:00h
Organitza: Keiretsu Forum
line.jpg
31 de març i 1 i 2 d'abril de 2014
Curs sobre microscòpia electrònica de rastreig
Lloc: Edifici C (Campus de la UAB)
OrganitzaServei de Microscòpia de la UAB
line.jpg
10 i 11 d'abril de 2014
Barcelona Emergence Forum 2014
Lloc: Palau de Congressos. Fira de Barcelona (Av. Maria Cristina, Montjuïc · Barcelona)
Organitza: Transbio Sudoe
line.jpg
4 i 5 de juny 2014
Bizbarcelona
Lloc: Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona (Avda. Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona)
Organitza: Fira de Barcelona
 
destacats-bck.jpg
La Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB facilita a les empreses estudiants en pràctiques de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques. Les empreses interessades podeu contactar amb julia.palma@uab.cat.


ofertesfeina-bck.jpg

IGOP
Gestor de projectes
ampliarbullet.jpg

Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg

banner fhep.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email