N.149 / 20 de febrer de 2014
horitzo2020_v2.jpg
El PRUAB celebra la jornada "Oportunitats per a les Pimes a l'Horitzó 2020"
El Parc de Recerca UAB ha celebrat una jornada informativa per explicar a les petites i mitjanes empreses de la xarxa d'empreses UAB les oportunitats de finançament que els hi pot proporcionar el nou programa europeu d'investigació i d'innovació Horitzó 2020
aitech.jpg
L'emprovador virtual d'Aitech arriba a l'All Star Weekend de l'NBA
L'Spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona, Artificial Intelligence Technologies (Aitech), ha instal·lat l'emprovador virtual AiMirror a les botigues que l’Associació Nacional de Bàsquet (NBA) té a Nova Orleans, ciutat on enguany ha tingut lloc l’All Star Weekend. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració d'Aitech amb Cisco, soci oficial de tecnologia de l'NBA.
apte.jpg
Representants de 22 parcs científics i tecnològics han assistit a la tercera edició del Fòrum Transfiere
L’Associació de Parcs científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) ha renovat la seva participació al Fòrum Transfiere acompanyada de representants de 22 parcs científics i 13 empreses ubicades en aquests recintes.
 
Programa TEA ACCIÓ-IESE
El Programa TEA, Taller Estratègic d’Acceleració, és un programa d'acompanyament finançat per ACCIÓ i impartit per l’IESE Business School. 
Fi data de convocatoria: 17 de març de 2013
Convocatoria CYTED Investigación 2014: Redes Temáticas (RT)
Destinat a tota persona física pertanyent a centres públics o privats d'R+D o empreses públiques o privades establertes en un país Iberoamericà. S'analitzaran propostes per una durada màxima de quatre anys, que no superin la suma de 25.000 € durant el primer any. 
Fi data de convocatoria: 9 d'abril de 2014
X Premio Ciencias de la Salud de la Fundación Caja Rural de Granada
El premi està dotat amb 20.000 euros en la modalitat de recerca, i amb 6.000 euros en la modalitat de divulgació.
Fi data de convocatoria: 15 d'abril de 2014
Premi Institut Cerdà 2014 a la innovació i desenvolupament de les ciutats
L'objectiu d'aquest Premi és contribuir a la recerca i la innovació en el desenvolupament i la gestió de les ciutats i els espais urbans. El Premi està dotat amb 24.000 € i el guanyador també comptarà amb la col·laboració i el suport de l’Institut Cerdà, durant un any, per poder desenvolupar adequadament del projecte.
Fi data de convocatoria: 30 d'abril de 2014
 
20 de febrer de 2014
El moment de l’emprenedor: Imath Research
Lloc: Cafeteria de Foment Formació (Francesc Cambó, 10 · Barcelona)
Hora: 18:00h
Organitza: Foment del Treball
Del 24 al 27 de febrer de 2014
4 Years from Now
Lloc: Fira Barcelona (Av. Reina Mª Cristina, s/n · Barcelona)
Organitza: Mobile World Capital
Del 4 al 7 de març de 2014
Punt de Transferència a Smagua 2014
Lloc: Fira de Saragossa (Ctra. A-2, km 311 · Saragossa)
Organitza: Fira de Saragossa i Esciencia
6 de març de 2014
12è Fòrum d'Inversió Healthcare
Lloc: Sala d'actes del COMB (Passeig de la Bonanova, 47 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
 
ofertesfeina-bck.jpg
Creaf: Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals
5 vacants de post-doctorat per estudiar els efectes de les limitacions del fòsfor sobre la vida, la Terra i la societat.


Troba'ns a

Be part of it! Food & Health Entrepreneurship Program 
video.jpg
Vols donar valor a la teva recerca innovadora i orientar-la cap al mercat? Del 16 al 20 de juny, el Parc de Recerca UAB acollirà el Food&Health Entrepreneurship Program, un programa internacional de formació en innovació i transferència de tecnologia. Vine a formar part!
 
Parc de la Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título