header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.146 / 30 de gener de 2014
jornadafcis.jpg
Científics, societats mèdiques, associacions de pacients, experts en finançament i inversors de la ciència i la recerca es reuniran el pròxim 6 de febrer a l'Auditori Parc Tecnològic del Vallès de Cerdanyola del Vallès a la I Jornada de Finançament de la Ciència i Innovació Social (FCIS). El congrés serà inaugurat per Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, i Buenaventura Guamis, director general del Parc de Recerca UAB. El PRUAB comptem amb 50 invitacions.  
bt.jpg
landing.jpg
Les empreses adherides al Parc de Recerca UAB tenen l'oportunitat de participar al programa Landing de RedEmprendia, que promou estades d'entre dues setmanes i un any, en les que els participants podran conèixer in situ els mecanismes de suport a l'emprenedoria i desenvolupament empresarial d'altres incubadores.
bt.jpg
memories.jpg
Memòries magnètiques que no "obliden"
Un treball internacional amb participació de l'ICMAB CSIC aconsegueix, per primer cop, crear memòries magnètiques insensibles a camps magnètics externs. El resultat, que s'ha publicat a Nature Materials, obre noves perspectives en el disseny de memòries magnètiques més robustes i segures.
bt.jpg
uruguaians.jpg
Una delegació uruguaiana visita el Parc de Recerca UAB
El Parc de Recerca UAB, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’empresa Formatges Montbrú han acollit del 27 al 31 de gener una delegació de la regió uruguaiana de Colònia amb la que mantenen un projecte de cooperació per al desenvolupament del seu sector agroalimentari.
bt.jpg
 
cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg

Convocatòria d'ajuts per incentivar la participació i el lideratge d'entitats amb seu a Catalunya per esdevenir un Co-location Center (CLC) en l'àmbit de l'alimentació
L'objectiu és incentivar la participació d'entitats amb seu a Catalunya que liderin la coordinació d'una candidatura per esdevenir un Co-Location Center d'una Comunitat d'Innovació i Coneixement (KIC) de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT), que s'han de crear, en el marc de les futures convocatòries dels programes de finançament de la recerca i la innovació de la Unió Europea, en l'àmbit temàtic següent: Food4Future sustainable supply chain from resources to consumers (alimentació)
Fi data de convocatòria: 6 de febrer de 2014
line-convocatories.jpg
EmprendedorNET: Acelera Startups
És un programa promogut per Microsoft i Barrabés NEXT que persegueix establir les bases per a l'enlairament de les empreses participants, incidint, mitjançant la innovació i la tecnologia, en el seu model de negoci.
Fi data de convocatòria: 14 de febrer de 2014
Premis Rey Jaime I 2014
Contempla les següents modalitats: Investigació Bàsica, Economia, Investigació Mèdica, Protecció del Medi Ambient, Noves Tecnologies, i Emprenedor. Els Premis seran concedits en cadascuna de les seves modalitats a aquella persona física la tasca de la qual hagi estat altament significativa. El guanyador de cada un dels premis rebrà cent mil euros.
Fi data de convocatòria: 23 de març de 2014
line-convocatories.jpg
Ajudes per a contractes de personal tècnic de suport (PTA) 2013
Concessió d'ajudes d'una durada de tres anys per a la contractació laboral de personal tècnic de suport en organismes d'investigació destinats al maneig d'equips, instal·lacions i altres infraestructures d'R+ D+I (tècnics per a suport a infraestructures) per tal d'incrementar i millorar les prestacions i rendiment de les infraestructures cientificotecnològiques. Es convoquen 180 ajudes.
Fi data de convocatòria: 27 de febrer de 2014
line-convocatories.jpg
X edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia
El guardó, d'àmbit internacional, té com a objectiu el reconeixement d'aquelles persones, entitats o col·lectius d'arreu del món que s'hagin distingit de manera excepcional en el conreu de la ciència ecològica. La dotació del Premi és de vuitanta mil euros i una peça única i simbòlica en memòria de Ramon Margalef.
Fi data de convocatòria: 16 de maig de 2014
 
agenda-bck.jpg
31 de gener de 2014 (data límit inscripció)
Programa TicLaude
Organitza: Facultat Comunicació de la UAB
ampliarbullet.jpg
line.jpg
5 de febrer de 2014 (data límit inscripció)
8a edició Programa Universitat i Empresa (12, 13 i 14 de febrer del 2014)
Organitza: FemCAT
line.jpg
12 de febrer de 2014
Infoday: Challenge 7 - Secure societies
Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB (Campus UAB)
Hora: 09:30h
Organitza: Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB amb el suport de CDTI
line.jpg
12 de febrer de 2014 (data límit per presentar el teu projecte)
12è Fòrum d'Inversió Healthcare (6 de març de 2014)
Lloc: Sala d'actes del COMB (Passeig de la Bonanova, 47 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona 
line.jpg
12 i 13 de febrer de 2014
Foro Transfiere
Lloc: Palau de fires i congressos (Av. José Ortega i Gasset, 201 · Màlaga)
Organitza: APTE
line.jpg
19 de febrer de 2014
Jornada informativa: "Oportunitats per a les pimes a l’Horitzó 2020"
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus UAB)
Hora: 09:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB 
line.jpg
Del 4 al 7 de març de 2014
Punt de Transferència a Smagua 2014
Lloc: Fira de Saragossa (Ctra. A-2, km 311 · Saragossa)
Organitza: Fira de Saragossa i Esciencia
line.jpg
6 de març de 2014
Jornada Research Espresso: "Publicacions científiques en Accés Obert, un requisit de l'Horitzó 2020"
Lloc: Sala d'estudis de la Plaça Cívica  (Campus de la UAB)
Hora: 15:30h
Organitza: Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB
 
ofertesfeina-bck.jpg
L'ASSOCIACIÓ PEC4
Printed Electronics Business Development Manager. Incorporació immediata
ampliarbullet.jpg


Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg

Els centres TECNIO al Parc
bannervideotecnio.jpg
El Parc de Recerca UAB acull setze centres de recerca que pertanyen a la xarxa TECNIO, creada per l'agència ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya. Coneix-los en aquest vídeo!
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título