header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.144 / 16 de gener de 2014
transfiere.jpg
El Fòrum Transfiere celebrarà la seva tercerca edició a Màlaga
La tercera d'edició del Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, Transfiere, tindrà lloc els dies 12 i 13 de febrer de 2014. Tant universitats com centres d’investigació o pimes del sector cientificotecnològic tindran el seu espai per mostrar els seus productes i serveis davant de les grans empreses demandants de tecnologia. Les empreses adherides al PRUAB que estiguin interessades en participar tenen descompte en el preu.
bt.jpg
femcat.jpg
FemCat fomenta la relació entre universitat i empresa
La Fundació Privada d’Empresaris FemCAT, en col·laboració amb diferents universitats catalanes, organitza la vuitena edició del Programa Universitat i Empresa, que tindrà lloc del 12 al 14 de febrer de 2014. L’objectiu del programa és generar experiències enriquidores que permetin als investigadors conèixer les complexitats, aspectes tècnics i conceptuals de les empreses i, alhora, que les empreses tinguin l’oportunitat de conèixer de primera mà les inquietuds universitàries.
bt.jpg
 
cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg
Convocatòria EQUIPA. Equipament a Parcs Científics i Tecnològics
Ajudes per a l’adquisició d’equipament científic i tecnològic adreçades a entitats privades instal·lades a parcs científics i tecnològics per promoure una recerca de qualitat que impulsi el desenvolupament d’activitats empresarials d’R+D altament competitives. El pressupost global és de 40 milions d’euros en préstecs, que s’utilitzaran per a finançar compres d’equipament per un mínim de 50.000 euros durant l’any 2014.
Fi data de convocatòria: 24 de gener de 2014
line-convocatories.jpg
Ajudes de la convocatòria RETOS-COLABORACIÓN
Per donar suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes de recerca, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, aplicar noves idees i tècniques a les empreses, i contribuir a la creació de productes i serveis. Els projectes  han de comptar amb un pressupost mínim de 300.000 euros, tenir una durada plurianual (termini màxim fins al 31 de desembre de 2017) i, per últim, estar liderats per una empresa.
Fi data de convocatòria: 28 de gener de 2014
line-convocatories.jpgConvocatòria "AEESD 2014"
L’objectiu d'aquesta convocatòria és finançar projectes de desenvolupament experimental basats en industries del futur i ciberseguretat i confiança digital. L’ajut finançarà el 100% de les despeses del projecte mitjançant una combinació de Subvenció (màxim del 30% del pressupost) i Préstec a interès fix del 0,506% (a 5 anys amb 2 de carència inclosos). El pressupost total del programa (2014 i 2015) és de 120.000.000,00€ pels préstecs i 20.000.000,00€ per les subvencions.
Fi data de convocatòria: 30 de gener de 2014
line-convocatories.jpg
Premis Inspiring Young Entrepreneurs
L'ESADE Entrepreneurship Institute ha posat en marxa la quarta edició de les beques per a joves emprenedors Inspiring Young Entrepreneurs, un concurs dirigit a joves fins a 30 anys amb talent que hagin desenvolupat i posat en marxa una empresa, però que no hagin tingut l'oportunitat de completar la seva formació en management.
Fi data de convocatòria: 31 de gener de 2014
line-convocatories.jpg
Ajudes per a contractes de personal tècnic de suport (PTA) 2013
Concessió d'ajudes d'una durada de tres anys per a la contractació laboral de personal tècnic de suport en organismes d'investigació destinats al maneig d'equips, instal·lacions i altres infraestructures d'R+ D+I (tècnics per a suport a infraestructures) per tal d'incrementar i millorar les prestacions i rendiment de les infraestructures cientificotecnològiques. Es convoquen 180 ajudes.
Fi data de convocatòria: 27 de febrer de 2014
ampliarbullet.jpg
line-convocatories.jpg
Global Innovation Competition
Aquesta competició està oberta a emprenedors, científics, investigadors i líders d'Espanya, que estiguin disposats a transformar les seves innovadores idees en projectes reals de gran impacte. El repte és: Com resoldries algun dels grans problemes de l'Estat espanyol (atur, educació, crisi financera, dependència energètica, etc.) i milloraries la vida de 10 milions d'espanyols a través de la tecnologia?
Fi data de convocatòria: 9 de març de 2014
 
agenda-bck.jpg
17 de gener de 2014
Jornada Infoday ICT-FET
Lloc: Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona
Hora: 09:30h
Organitza: Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB
line.jpg
22 de gener de 2014
Sessió informativa del programa TECNIOSPRING
Lloc: ACC1Ó (Pg. de Gràcia, 129 · Barcelona)
Organitza: ACC1Ó
line.jpg
23 de gener de 2014
Jornada "Catalunya, referent en emprenedoria social"
Lloc: Auditori de Barcelona Activa (C/ Llacuna 162 · Barcelona)
Hora: 09:30h
Organitza: Programa @EmprenSocial
line.jpg
24 de gener de 2014
Workshop: "How Design Thinking can improve my business?"
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37 · Barcelona)
Hora: 09:30h
Organitza: Biocat
line.jpg
27 de gener de 2014
Lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2013
Lloc: Teatre Nacional de Catalunya (TNC) (Plaça de les Arts, 1 · Barcelona)
Hora: 19:30h
Organitza: Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi)
line.jpg
5 de febrer de 2014
Curs: “Parlar i presentar en públic”
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Hora: 09:30h
Organitza: PTV i Coactiva
ampliarbullet.jpg
line.jpg
6 de febrer de 2014
Jornades Research Espresso: "Brussel·les: Què, qui, com"
Lloc: Sala d'estudis de la Plaça Cívica  (Campus de la UAB)
Hora: 15:30h
OrganitzaOficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB
line.jpg
7 de febrer de 2014
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució: "DNA methylation contributes to human variation and disease risk"
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB)
Hora: 12:30h
Organitza: IBB i CRAG
Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg

Be part of it! Food & Health Entrepreneurship Program 
bannervideo.jpg
La teva empresa necessita solucions innovadores en el camp agroalimentari? T'interessa contactar directament els científics que podrien ajudar-te a millorarles tecnologies i productes de la teva empresa? Us proposem a col·laborar al Food&Health Entrepreneurship Program 
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título