header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.143 / 09 de gener de 2014
laboratoriidees.jpg
Un sistema pedagògic d’acostament de les noves tecnologies a la gent gran, un sistema de teleassistència a través de la Kinect i el disseny d’aliments funcionals són els tres projectes que van sorgir de les vuit sessions del Laboratori d'Idees, on empreses, investigadors i usuaris van treballar en xarxa per proposar solucions i millores a l’envelliment de la nostra societat. 
bt.jpg
reserachexpresso.jpg
En el marc de l'inici del nou programa europeu d’investigació i  d’innovació, Horitzó 2020, l’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB organitza un cicle de jornades per oferir als investigadors i investigadores un espai de trobada mensual en l’àmbit de la recerca internacional que facilitarà l’intercanvi de coneixements i experiències.
bt.jpg
imagine.jpg
L'imagine Express busca somiadors
Imagine Express pretén descobrir i potenciar el talent innovador i emprenedor en el sector dels telèfons mòbils, a través d’un viatge en tren de 4 dies entre Barcelona, París i Londres, que tindrà lloc del 24 al 26 de febrer i durant el qual les persones seleccionades desenvoluparan els seus projectes. Els interessats poden inscriure's fins el 31 de gener.
bt.jpg

cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg
Convocatòria EQUIPA. Equipament a Parcs Científics i Tecnològics
Ajudes per a l’adquisició d’equipament científic i tecnològic adreçades a entitats privades instal·lades a parcs científics i tecnològics per promoure una recerca de qualitat que impulsi el desenvolupament d’activitats empresarials d’R+D altament competitives. El pressupost global és de 40 milions d’euros en préstecs, que s’utilitzaran per a finançar compres d’equipament per un mínim de 50.000 euros durant l’any 2014.
Fi data de convocatòria: 24 de gener de 2014
line-convocatories.jpg
Ajudes de la convocatòria RETOS-COLABORACION
Per donar suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes de recerca, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, aplicar noves idees i tècniques a les empreses, i contribuir a la creació de productes i serveis. Els projectes  han de comptar amb un pressupost mínim de 300.000 euros, tenir una durada plurianual (termini màxim fins al 31 de desembre de 2017) i, per últim, estar liderats per una empresa.
Fi data de convocatòria: 28 de gener de 2014
line-convocatories.jpg
Ajudes per contractes Ramón y Cajal (RYC)
Aquests ajuts s’adrecen a promoure la incorporació d’investigadors amb una trajectòria científica destacada a centres d’R+D. S’ofereix un màxim de 175 ajuts amb una durada de 5 anys per a la contractació laboral de doctors a centres espanyols, amb un pressupost global de 54 milions d’euros. Els ajuts, 33.720 euros per any, es destinen a cofinançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social dels investigadors contractats, a més d’un ajut addicional de 40.000 euros per executar en 4 anys per cobrir les despeses directament relacionades amb l’execució de les activitats de recerca. 
Fi data de convocatòria: 06 de febrer de 2014
line-convocatories.jpg
X Convocatòria d'Ajuts a Projectes d'Investigació en l'àrea de Psiquiatria de la Infància i Adolescència i de les neurociències en el Nen de la Fundació Alicia Koplowitz 2014
La Fundació Alicia Koplowitz convoca 7 Ajudes a la Investigació, per a Projectes que seran desenvolupats en un termini màxim de dos anys. Quatre Ajuts seran per a projectes de l'àrea de la Psiquiatria infantojuvenil i tres per a projectes sobre Neurociències al niño.La dotació econòmica de cadascuna de les Ajudes serà d'un màxim de 50.000 euros.
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2014
 
agenda-bck.jpg
10 de gener de 2014
Workshop: "How Design Thinking can improve my business?"
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37 · Barcelona)
Hora: 09:30h
Organitza: Biocat
line.jpg
14 de gener de 2014
Presentació de la “Global Innovation Competition”
Lloc: Auditori de Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162 Barcelona) 
Hora: 16:00h
Organitza: Singularity University
line.jpg
16 de gener de 2014
Jornada Connect-EU
Lloc: World Trade Center de Barcelona 
Hora: 09:00h
Organitza: ACC1Ó i AGAUR
line.jpg
17 de gener de 2014
Jornada Infoday ICT-FET
Lloc: Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona
Hora: 09:30h
Organitza: Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la UAB
ampliarbullet.jpg
line.jpg
21 de gener de 2014
Jornada: “L'ampliació de capital i el prèstec participatiu com a eines de creixement empresarial”
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Hora: 12h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Foro Capital Pymes i Institut Català de Finances
line.jpg
7 de febrer de 2014
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució: "DNA methylation contributes to human variation and disease risk"
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB)
Hora: 12:30h
Organitza: IBB i CRAG
line.jpg
Del 24 al 27 de febrer de 2014
4 Years from Now
Lloc: Fira Barcelona (Av. Reina Mª Cristina, s/n · Barcelona)
Organitza: Mobile World Capital
 
ofertesfeina-bck.jpg
DEPARTAMENT D'ENGINYERIA ELECTRÒNICA DE LA UAB
Investigador post-doc al Grup de Fiabilitat de Dispositius i Circuits Electrònics (REDEC)

Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg

Els centres TECNIO al Parc
bannervideocerpta.jpg
En aquest vídeo investigadors del CERPTA expliquen les activitats del centre, dedicat al desenvolupament de la qualitat i la transferència de tecnologia a empreses de l'àmbit alimentari.
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email