header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.136 / 7 de novembre de 2013
forum.jpg
Compte enrere per al Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a persones dependents
El proper dijous 14 de novembre es celebrarà el Fòrum, que ja compte amb més de 100 inscrits, entre investigadors, empreses i institucions. Les inscripcions per al brokerage ja estan tancades però encara podeu venir a escoltar la conferència sobre "Health 360: Millorant les experiències en salut per mitjà del disseny".
bt.jpg
apte.jpg
El model de ciutats intel·ligents a debat a la Conferència Internacional de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya
Sota el lema "Cap a un model de ciutat intel·ligent amb dades obertes", Gijón és la seu de la 11a Conferència Internacional de l'APTE (Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya) entre el 6 i el 8 de novembre.
bt.jpg
simposicbateg.jpg
Reunió de 300 experts internacionals en diabetis a Barcelona
L’edifici de La Pedrera acull del 7 al 9 de novembre el XIIè Simposi internacional sobre receptors d’insulina i mecanismes d’acció de la insulina (IR 2013), organitzat pel Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Gènica (CBATEG) de la UAB.
bt.jpg

cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg

3a Convocatòria Anual de projectes empresarials socials i mediambientals de Socialnest
Socialnest, incubadora d'empreses socials donar suport a nous projectes a través d'una formació, una mentorització i un assessorament que estan valorats en més de 25.000
Fi data de convocatòria: 10 de novembre de 2013
line-convocatories.jpg
Ajudes corresponents al Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als reptes de la societat: Accions de Programació Conjunta Internacional
Actuacions per promoure el finançament de la participació d'equips espanyols en projectes de recerca col·laborativa de dimensió europea, en el context de les actuacions de l'Espai Europeu d'Investigació, o actuacions internacionals, en les que Espanya participa a través d'acords i memoràndums d'entesa.El pressupost màxim és de 7 milions d’euros, que poden augmentar fins a 3 milions addicionals si es produeix un increment dels crèdit disponible.
Fi data de convocatòria: 14 de novembre de 2013
ampliarbullet.jpg
line-convocatories.jpg
Ajudes corresponents al Programa Estatal d'Investigació,Programa estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència: Acció de dinamització. "Projectes Europa Excel·lència"
La finalitat de la convocatòria és potenciar la participació espanyola en la convocatòria Starting Grants de l’European Research Council (ERC). En concret, es tracta de donar suport financer a projectes de recerca avaluats positivament a la convocatòria 2013 però que, per raons pressupostàries, no han pogut ser finançats per l’ERC. El projecte s’haurà d’executar en un any, amb una subvenció màxima de 75.000 euros..
Fi data de convocatòria: 14 de novembre de 2013
line-convocatories.jpgConvocatòria del Programa Empenta
El programa, organitzat per ACC1Ó i ESADE, va dirigit a la creació d’empreses de base tecnològica amb l’objectiu d’ajudar-les en la constitució de l’equip, la revisió del model de negoci i en la definició d’una adequada estratègia de finançament. 
Fi data de convocatòria: 15 de novembre del 2014
line-convocatories.jpg
Convocatòria de projectes d'R+D+I dins de la WATER JPI 
Convocatòria pilot de projectes transnacionals de recerca i innovació dins la WATER JPI de l'European Research Area de la Comissió Europea, en la temàtica emerging water contaminants - anthropogenic pollutants and Pathogens, que gestionen i financen a Espanya el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i el Ministeri d'Economia i Competitivdad (MINECO). 
Fi data de convocatòria: 19 de desembre de 2013
 
agenda-bck.jpg
11 de novembre de 2013
Technical Seminar: "EU funding opportunities: Horizon 2020"
Lloc: ICMAB Conference Room (Campus UAB).
Hora: 12:00h
Organitza: Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB).
line.jpg
14 i 15 de novembre 2013
XXI Jornades de la SEGCIB
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus UAB).
Organitza: SEGCIB (Sociedad Española de Garantía de Calidad en Investigación).
line.jpg
15 de novembre 2013
Seminari "Integrated nanoplasmonic systems for ultrasensitive spectroscopy and high-throughput bio-detection"
Lloc: ICN2  Seminar Room, ICN2 (Campus UAB).
Hora: 12:00h
Organitza: ICN2.
line.jpg
Del 15 al 17 de novembre 2013
3 Day StartUp Barcelona
Lloc: La Salle Technova (C/ Sant Joan de La Salle, 42 · Barcelona).
Hora: 09:00h
Organitza: 3 Day Startup.
line.jpg
19 de novembre 2013
Jornada "La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals"
Lloc: Fira de Barcelona - Recinte de Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat).
Hora: 09:00h
Organitza: Ajuntament Impulsa.
25 de novembre 2013
Scientific Workshop: "Complex Materials: Magnetic and Electric Characterization at Low Temperatures"
Lloc: Institut de Ciència de Materials de Barcelona (Campus UAB).
Hora: 09:00h
Organitza: Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB).
ampliarbullet.jpg
line.jpg
26 de novembre 2013
Jornada Pràctica: Innovar per resoldre reptes en la formulació de productes
Lloc: Edifici CID (C/ Jordi Girona, 18-26 · Barcelona).
Hora: 09:30h
Organitza: Centre QCI.


Emprenedors del Parc
bannervideoalibava.jpg
Manuel Lozano, investigador del Centre Nacional de Microelectrònica del CSIC explica com neix Alibava Systems, una spin-off que comercialitza un sistema per mesurar la radiació compacte i econòmic.


Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título