header.jpg
fb.jpg tw.jpg in.jpg N.119 / 06 de juny de 2013
emprovadoraitech.jpg
L'empresa Artificial Intelligence Technologies (AITech), ubicada al Parc de Recerca UAB, ha signat un acord amb el centre comercial Arenas de Barcelona per instal·lar aiMirror, un emprovador virtual que, basat en tecnologia de visió per computador i realitat augmentada, simula l’efecte d’un mirall en temps real. 
bt.jpg
ecoinnovation.jpg
Sessió informativa sobre la convocatòria europea Eco-Innovation
El programa Eco-innovation de la Unió Europea subvenciona projectes en temes de medi ambient, entre els quals hi destaquen els materials reciclats, la creació de productes sostenibles o el tractament d'aigües, entre d'altres. El proper 13 de juny a les 10.00 h el Parc de Recerca UAB i l'Oficina de Projectes Internacionals de la UAB (OPIR) organitzen una sessió informativa i de networking sobre les particularitats d'aquesta convocatòria.
bt.jpg
erasmusjovesemprenedors.jpg
Erasmus per a emprenedors
Gràcies a un acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Sabadell i el Parc de Recerca UAB, posem a la vostra disposició el programa empresarial de mobilitat per a emprenedors, que us permet col·laborar amb una altra empresa de qualsevol país de la Unió Europea.
bt.jpg
governbrasil.jpg
Recentment una delegació de la Secretaria d’Estat de Ciència i Tecnologia de l'Estat de Mato Grosso (Brasil) han visitat les instal·lacions del Parc de Recerca UAB i de la Planta de Tecnologia d'Aliments (CERPTA) per tal de conèixer el sistema català de transferència de tecnologia i coneixement.
bt.jpg
 
cei.jpg uabinnova.jpg
 
convocatories-bck copia.jpg
Beques per estades curtes al estranger en investigació cardiològica de la Fundació Privada Daniel Bravo-Andreu
La Fundació Privada Daniel Bravo-Andreu, ha obert  la primera convocatòria per a estades de 3 a 6 mesos oberta a tots aquells investigadors que estiguin vinculats als centres i instituts de recerca a Catalunya i que vulguin i puguin incorporar-se a un projecte de recerca a l’estranger.
Fi data de convocatòria: 15 de juny de 2013
line-convocatories.jpg
RecerCaixa 2013
Convocatòria d'ajuts a la recerca per a finançar projectes de recerca desenvolupats per investigadors i investigadores de les universitats i centres de recerca de Catalunya. El màxim de finançament que pot rebre un projecte, inclòs l'overheadinstitucional, és de 100.000€.
Fi data de convocatòria: 16 de juny de 2013
ampliarbullet.jpg
line-convocatories.jpg
Beques postdoctorals de l'Aliança 4 Universitats
L'Aliança 4 Universitats convoca 12 ajuts que permetran als doctors de la UAB realitzar estades postdoctorals a les altres universitats de l'Aliança (Autónoma de Madrid, Carlos III i Pompeu Fabra). Les estades tindran una durada d'un any prorrogable i començaran entre el 16 de setembre i el 16 d'octubre. L'import íntegre anual serà de 25.383€ bruts anuals, i es liquidarà en 14 mensualitats.
Fi data de convocatòria: 17 de juny de 2013
line-convocatories.jpg
Convocatòria E2013 del Fons de Solidaritat de la UAB
Orientada a promoure la participació d’estudiants de postgrau, màster i doctorat en projectes de cooperació universitària per al desenvolupament en països del Sud.
Fi data de convocatòria: 21 de juny de 2013
Nanonica Prize 2013
L'empresa Nanonica promou un premi en l'àmbit de la nanotecnologia. Hi ha dues categories de premi: descobriment científic de l'any (10.000 €) i millor proposta innovadora (5.000 €).
Fi data de convocatòria: 30 d'agost de 2013
line-convocatories.jpg
Convocatòria oberta B-DEBATE
B·Debate, una iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa”, té l’objectiu d’impulsar trobades internacionals d’alt nivell científic per promoure el debat, la col·laboració i l’intercanvi obert d’idees i coneixements entre experts i entitats de reconegut prestigi nacional i internacional.
Fi data de convocatòria: 6 de setembre de 2013
 
agenda-bck.jpg
Del 12 al 14 de juny de 2013
BDigital Global Congress
Lloc: Caixaforum, Barcelona
Organitza: Barcelona Digital
line.jpg
17 i 18 de juny de 2013
Taller Accions Marie Curie
Lloc: AGAUR - Passeig Lluís Companys, 23 - 08010 Barcelona (6a planta - Auditori) 
Organitza: AGAUR i OPIR UAB
line.jpg
Del 17 al 21 de juny de 2013
Curs bàsic sobre microscòpia electrònica de rastreig
Lloc: Edifici C - Campus UAB
Organitza: Servei de Microscòpia de la UAB
line.jpg
Del 18 al 20 de juny de 2013
Saló Internacional de la Logística i la Manutenció
Lloc: Recinte Montjuïc - Plaça Espanya, Barcelona
Organitza: Fira de Barcelona
line.jpg
25 de juny de 2013
Jornada: "Petjada de carboni al sector agroalimentari"
Lloc: Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya (Passeig de Gràcia 55 6è 5a, Barcelona)
Hora: 09.30 h
Organitza: IRTA i Inèdit Innova
line.jpg
Del 26 al 28 de juny de 2013
MIHealth Management & Clinical Innovation Forum
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona (Av. Reina Maria Cristina, s/n Barcelona)
Organitza: Fira de Barcelona
ampliarbullet.jpg
line.jpg
27 de juny de 2013
Jornada Nanoquim 2013
Lloc: ICMAB-CSIC, Campus de la UAB
Hora: 08:30h
Organitza: ICMAB-CSIC
line.jpg
28 de juny de 2013
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució "La explicación de los patrones de variación genética en la era de la genómica de poblaciones" - Antonio Barbadillo
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB)
Hora: 12.30 h
Organitza: IBB i CRAG
line.jpg
Del 7 al 12 de juliol de 2013 (12 de juny data límit per demanar beca)
Escola d'Estiu del Medicament (SSM5)
Lloc: Universitat Paul Sabatier (Tolosa de Llenguadoc, França)
Organitza: Biocat
ampliarbullet.jpg


Troba'ns a
fb-big.jpg tw-big.jpg in-big.jpg
 
destacats-bck.jpg
Oberta la convocatòria de Doctorats Industrials fins el 19 de juliol
doctoratsindustrial.jpg
Promogut per la Generalitat de Catalunya, aquest programa permet que estudiants de doctorat desenvolupin la seva tesi doctoral com a projectes de recerca estratègics dins d'una empresa. El programa por subvencionar fins un màxim del 50% del cost!

Per a més informació, visiteu 


Emprenedors del Parc
bannervideofinixer.jpg
L'emprenedor Eric Teruel explica en aquest vídeo com va fundar Finixer, una plataforma web basada en tècniques d'intel·ligència artificial, centralitzada per la promoció, gestió i recomanació d'esdeveniments esportius.

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email