N.111 / 11 d'abril de 2013
cvc.jpg
El Centre de Visió per Computador instal·la una eina pionera que analitza el consum energètic 
L'eina, desenvolupada per l'spin-off DLM i l'empresa BOUQUET, permet mesurar i controlar on-line les condicions climàtiques i els consums d'il·luminació, calefacció, refrigeració i altres equipaments de l'edifici i, d'aquesta manera, establir mesures de millora energètica
 

sincrotro.jpg
Investigadors de l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB) de la UAB han determinat per primera vegada l'estructura tridimensional d'unes proteïnes relacionades amb el bon funcionament del procés de divisió cel·lular, la parella LC8 i Nek9. El descobriment obre possibles noves aplicacions mèdiques en la lluita contra el càncer i altres malalties.
trobadacrag.jpg
Científics i empreses de biotecnologia agrícola de tot Europa es reuneixen al Centre de Recerca en Agrigenòmica
El proper 15 d'abril el CSIC organitza una trobada entre científics i empresaris d'arreu d'Europa al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), ubicat al Parc de Recerca UAB. L'acte pretén aconseguir que els avenços en biologia de plantes puguin ser coneguts i aplicats per les empreses de biotecnologia agrícola. 
cursnano.jpg
Curs Expert Universitari en "NANOMEDICINE"
El CIBER-BBN, la UNED i l'ENS-Instituto de Salud Carlos III organitzen aquest curs dirigit a titulats superiors o graduats en Ciències i Enginyeries. El curs tractarà una sèrie de temàtiques de caràcter multidisciplinari en l'àmbit de les noves nanotecnologies aplicades a la medicina.

 
convocatories-bck.jpg
Concurs "Idees Innovadores per al progrés"
La Fundació Caixa d'Enginyers convoca aquest concurs amb l'objectiu de recopilar, donar suport i difondre, a través de diferents fòrums i mitjans, un conjunt d'iniciatives emprenedores i innovadores, amb contingut d'enginyeria, tècnic o científic, orientades a impulsar factors de creixement econòmic que contribuexin a millorar la situació socioeconòmica del nostres país.  
Fi data de convocatòria: 19 d'abril de 2013 a les 14:00h
VII edició Premis EmprenedorXXI
En l’edició del 2013, els participants poden aspirar a un total de 41 premis, repartits en dues categories, una d’adreçada a projectes en fase inicial amb menys de 2 anys en el mercat (emprens), i una altra per a empreses innovadores en el seu sector o amb una trajectòria d’entre 2 i 7 anys (creixes).  
Fi data de convocatòria: 21 d'abril de 2013
ampliar
Subvencions per al suport a Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI)
L’objectiu és el creixement i enfortiment dels clústers empresarials, en els quals hi ha més possibilitats per establir relacions, potenciar els fluxos de coneixement i assolir la massa crítica suficient per desenvolupar projectes d’innovació que millorin la competitivitat de les petites i mitjanes empreses.
Fi data de convocatòria: 28 d'abril de 2013
Convocatòria d'ajudes per al programa de cultura científica i de la innovació 2013 
El programa es desenvolupa a través de les següents línies d’actuació: 1. Projectes de cultura científica i de la innovació, 2. Creativitat i vocacions científiques, 3. Xarxes de comunicació i divulgació de la ciència i la innovació.
Fi data de convocatòria: 16 de maig 2013
13 d'abril de 2013
IV Jornada de Biotecnòlegs de Catalunya
Lloc: Universitat Rovira i Virgili (Tarragona).
Organitza: Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC)
.
ampliar 

15 d'abril de 2013
Presentació dels programes BioEmprenedorXXI, EcoEmprenedorXXI i EmprenedorXXiDigital  
Lloc: Palau Macaya (Passeig San Joan, 108 · Barcelona).
Hora: 09:15h
Organitza"la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Kic InnoEnergy i Microsoft.
ampliar

16 d'abril de 2013
Presentació del programa "Design Health Barcelona"  
Lloc: CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Sala Teatre, C/Montalegre, 5, Barcelona.
Hora: 19:00h - 21:00h
Organitza
: BIOCAT
.

17 d'abril de 2013 (Data límit inscripció)
Missió Empresarial a la Xina  
26-31 de maig de 2013.
Organitza: BIOCAT
.
ampliar18 d'abril de 2013
Jornades goExport  
Lloc: Barcelona.
Hora: de 15:00h a 20:00h.
Organitza: ACC1Ó.
19 d'abril de 2013
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució "Visualització i anàlisi de la variació nucleotídica i d'indels al genoma de D.Melanogaster" Miquel Ràmia IBB  
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB).
Hora: 12:30h.
Organitza: IBB i CRAG.
25 d'abril de 2013
Cicle de jornades sobre patents: "Protecció de software" i "Patents en electrònica i mecànica" 
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka (Parc de Recerca UAB).
Hora: 09:30h i 12:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB, Oficina de Valorització i Patents de la UAB i ABG Patentes .
Troba'ns a

fhep.jpg

bannercanalyoutube.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email