N.109 / 22 de març de 2013
iktimed.jpg
Catalunya destaca per ser una de les regions europees més actives en projectes d'innovació
Barcelona va acollir dimecres 20 de març la cloenda del projecte IKTIMED, en el que han participat 11 regions mediterrànies. Un dels punts destacats va ser el debat sobre el paper de les institucions públiques per construir un mercat innovador, innovar en la prestació de serveis públics més ràpidament i crear oportunitats per a les empreses.
 

nte-sener.jpg
Aquesta setmana l'empresa NTE-Sener ha visitat el Parc de Recerca UAB per reunir-se amb més de 10 grups de recerca del Campus de la UAB per explorar possibles col·laboracions en l’àmbit de noves tecnologies i teràpies avançades en el sector biomèdic.
premirecerca.jpg
La col·laboració Henkel-UAB rep el Premi Nacional de Recerca al Partenariat públic-privat
El passat dilluns es va celebrar l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2012, al Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona. La col·laboració entre Henkel i la UAB va rebre un dels Premis Nacionals de Recerca 2012 pel Laboratori d'R+D+I i Tecnologies Avançades de Henkel al Parc de Recerca UAB.
 
conveniajsabadell.jpg
El Parc de Recerca UAB i altres 27 entitats signen un conveni amb l'Ajuntament de Sabadell per impulsar l'estratègia "smart city" de la ciutat
Sabadell es converteix en una de les primeres ciutats de l'Estat que impulsa un partenariat tan nombrós i prestigiós per contribuir a una gestió més intel·ligent de la ciutat.El resultat és donar millors serveis a un cost menor a través d'una nova manera d'enfocar la relació entre la ciutadania i el seu Ajuntament i la gestió dels serveis públics.
 

 
convocatories-bck.jpg
Nova edició del programa Axelera
Axelera és un programa dirigit a empreses amb alt potencial de creixement de l'Àrea metropolitana de Barcelona amb l'objectiu que facin un salt en la seva expansió. Inclou l'assessorament expert de professionals de PwC, que les acompanyaran durant un període de 8 mesos en la identificació de les seves necessitats, la definició d'un pla de creixement personalitzat i la seva implementació.
Fi data de convocatòria: 12 d'abril de 2013 
Concurs "Idees Innovadores per al progrés"
La Fundació Caixa d'Enginyers convoca aquest concurs amb l'objectiu genèric de recopilar, donar suport i difondre, a través de diferents fòrums i mitjans, un conjunt d'iniciatives emprenedores i innovadores, amb contingut d'enginyeria, tècnic o científic, orienteades a impulsar factors de creixement econòmic que contribuexin a millorar la situació socioeconòmica del nostres país.
Fi data de convocatòria: 19 d'abril de 2013 a les 14h
Premi a la Innovació d'Universal Biotech
Adreçat a empreses i grups de recerca investigadors que treballin a les ciències de la vida: teràpies preventives i curatives, dispositius mèdics i tecnologies mèdiques. Premi de fins a 100.000 euros.  
Fi data de convocatòria: 15 d'abril de 2013
Convocatòria LIFE+2013 
El PROGRAMA LIFE+ finança projectes innovadors o de demostració relacionats amb la conservació de la natura i medi ambient. Tres línies estratègiques: Natura i Biodiversitat, Política i Governança Medi ambiental i Informació i Comunicació. 
Fi data de convocatòria: 25 de juny de 2013
Supporting public procurement of innovative solutions 
Aquesta convocatòria s’emmarca dins el programa Entrepreneurship and Innovation Programme (EIP) de la Comissió Europea. El pressupost total és de 6.300.000 euros.
Fi data de convocatòria: 28 de maig de 2013
Accions Marie Curie 2013
Les convocatòries obertes són les següents: Marie Curie Intra-European Fellowships for Career Development (IEF), Marie Curie International Incoming Fellowships (IIF), Marie Curie International Outgoing Fellowships for Career Development (IOF).
Fi data de convocatoria: 14 d'agost de 2013
5 d'abril 2013
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució "Nucleotide polymorphism and divergence of chromosomal inversions in Drosophila subobscura and their relationship with thermal adaptation" Olga Dolgova
Lloc: Aula Institut de Biotecnologia i Biomedicina (IBB) 
Hora: 12:30 h.
Organitza: IBB i CRAG.
4 i 5 d'abril de 2013
Jornada sobre aplicacions de la microscopia confocal a Materials
Lloc: Sala de Graus (C1/070-1) de la Facultat de Ciències de la UAB.
Organitza: Servei de Microscòpia de la UAB.
ampliar 

8 i 9 d'abril de 2013
Sabadell Smart Congress - Congrés Internacional de Ciutats Intel·ligents  
Lloc: Fira de Sabadell .
Organitza: Ajuntament de Sabadell i IDP.
ampliar

9 d'abril de 2013
Jornada "Impulsant la internacionalització (III): Estats Units"  
Lloc: Palau Robert, Sala Cotxeres, Passeig de Gràcia, 107, Barcelona.
Hora: 09.00 -14.00 h.
Organitza: Biocat i bioXClusters.
ampliar

Del 9 al 12 d'abril de 2013
Vth training School on Bioencapsulation  
Lloc: Nantes (França).
Organitza: ONIRIS and the Bioencapsulation Research Group (BRG).

13 d'abril de 2013
IV Jornada de Biotecnòlegs de Catalunya  
Lloc:Universitat Rovira i Virgili (Tarragona).
Organitza: Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC).

18 d'abril de 2013
Jornades goExport  
Lloc:Barcelona.
Hora: de 15:00h a 20:00h.
Organitza: ACC1Ó.

15 i 19 d'abril de 2013
Curs bàsic sobre microscòpia electrònica de transmissió aplicat a ciència de materials 
Lloc: Sala de Graus (C1/070-1) de la Facultat de Ciències de la UAB.
OrganitzaServei de Microscòpia de la UAB.
ampliar
Del 22 al 26 d'abril de 2013
XX edición del Curso Leica en Microscopía Confocal  
Lloc: Sala de Graus (C1/070-1) de la Facultat de Ciències de la UAB.
Organitza: Servei de Microscòpia de la UAB.
newsmitjans_bck.jpg
20/03/2013 Telenotícies vespre TV3
Reporatge sobre la ceració d'empreses des de les universitats
ampliar

destacats-bck.jpg
La gestoria Ubach Munne, que col·labora amb el PRUAB, posa en marxa un producte per les empreses, Patent Box que consisteix en una desgravació del 50% de la base imposable pels ingressos derivats de la cessió de determinats actius intangibles creats per l'empresa. Per més informació contacteu amb emprenedors.parc@uab.cat.

fhep_petit.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email