N.106 / 28 de febrer de 2013
Els centres TECNIO del Parc de Recerca UAB ingressen 9,7 milions d’euros l’any 2012 
Malgrat el context de crisi actual, el 2012 el 75% dels centres mantenen els nivells d'excel·lència marcats per ACC1Ó, ingressant 2 milions d’euros per projectes d’R+D+i amb empreses. Durant aquest any, també han generat 7 patents europees, han signat 5 acord de transferència i han creat 2 spin-offs.
 

jornadaeconomia.jpg
El Parc de Recerca UAB amb els estudiants
El proper 6 de març, la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB acollirà una xerrada informativa sobre el Parc de Recerca UAB. La intenció és donar a conèixer els serveis que ofereix el Parc als estudiants de la Universitat en matèria de creació d'empreses i valorització de la recerca. 
 
jornadaenisa.jpg
Els préstecs participatius d'ENISA

L'Empresa Nacional d'Innovació, ENISA, obrirà properament les seves línies de finançament per al 2013, dirigides a donar suport a la creació, creixement i consolidació de projectes empresarials, amb un pressupost total de 126 milions d'euros. El proper dilluns 4 de març el Parc Tecnològic del Vallès i el Parc de Recerca UAB organitzen una jornada per donar a conèixer les línies de finançament disponibles i els procediments per a la sol·licitud del finançament.
      
kics.jpg
Què són les KICs?

L'EIT ha posat en marxa les Knowledge Innovation Communities (KICs), partenariats públic-privats formats per centres de recerca, empreses i centres d'educació superior per desenvolupar projectes d'innovació conjunts. Si vols saber més sobre les KICs, quines hi ha a Catalunya i quines altres es volen crear, vine a la jornada final del programa IKTIMED el 20 de març a Casa Convalescència (Barcelona).      V Premi Uniproyecta al millor projecte emprenedor universitari
Dues categories: Premio Uniproyecta Portal Universia al millor projecte emprenedor universitari amb 10.000 € i Premio Uniproyecta Fundación Universia, al projecte orientat a l'atenció de persones amb discapacitat amb 5.000 €.  
Fi data de convocatòria: 7 de març de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Convocatòria EUROSTARS
Els projectes EUSOTARS tenen com a objectiu fomentar projectes d’R+D transnacionals per desenvolupar un nou producte, procés o servei en qualsevol àrea tecnològica però amb orientació de sortida en 2 anys al mercat.   .  
Fi data de convocatòria: 04 d'abril de 2013
Per més informació, contactar amb Amanda Alonso (93 5868928)
line-convocatories.jpg
Ajuts a projectes de recerca biomèdica sobre càncer (2013)
La Fundació La Marató de TV3 ha obert el termini per a la presentació de projectes de recerca biomèdica d’excel·lència sobre càncer, que seran finançats amb els més de 10 milions d’euros recaptats a La Marató 2012.   
Fi data de convocatòria: 8 d'abril de 2013 a las 17:00h
ampliar 
line-convocatories.jpg
Prize Innovation Universal Biotech 2013
Dirigit a investigadors i PIMES que presentin innovacions lligades a una patent en alguna d'aquestes àrees temàtiques: preventive and currative therapies, medical devices and technological tools.   
Fi data de convocatòria: 15 d'abril de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Premi Emprenedors 2013 Fundación Everis

Podrà participar en aquesta convocatòria qualsevol persona, tant física com jurídica amb un projecte o empresa en marxa (o ja constituïda). S'atorgarà el premi a aquella candidatura que tingui com a objectiu l'explotació d'una innovació tecnològica, de gestió, social o ambiental. El premi consta d'una dotació econòmica de 60.000 euros per al guanyador i 40.000 per a l'accèssit.
Fi data de convocatòria: 3 de juny de 2013
ampliar
8 de març 2013
Seminaris de Recerca en Genòmica i Evolució "Keeping pace with climate change" Mauro Santos
Lloc: Aula de l'Institut de Biomedicina i Biotecnologia (IBB), Campus de la UAB.
Hora: 12:30h.
Organitza: IBB i CRAG.

8 de març 2013 (data límit Call for papers)
BDigital Global Congress
Lloc: CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).
OrganitzaBDigital, TECNIO.
ampliar
De l'11 al 13 de març 2013
BIO-Europe Spring 2013   
Lloc: CCIB Convention Centre, Barcelona.
Organitza: EDB Group.
ampliar

De l'11 al 15 de març 2013
Setmana mundial del cervell 2013 al CReSA   
Lloc: Edifici CReSA · Campus de la UAB (Bellaterra).
Organitza: CReSA.
ampliar

18 de març 2013 (data límit d'inscripció)
Missió empresarial a la Xina amb Biocat 
Lloc: Xina.
Organitza: Biocat i bioXclusters.
ampliar

20 de març 2013
IKTIMED Final Seminar: "Increasing Knowledge Transfer In the Mediterranean"  
Lloc: Casa Convalescència (C/ Sant Antoni Maria Claret 171 · Barcelona).
Hora: 09:30H.
Organitza: IKTIMED.
ampliar

20 i 21 de març 2013
VI Conferencia Anual de las Plataformas de Investigación Biomédica  
Lloc: Hotel meliá Avenida de América, Madrid.
Organitza: FARMAINDUSTRIA, Fenin i Asebio.
ampliar


Troba'ns a

bannerfhep_6.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email