N.103 / 7 de febrer de 2013
pec4presentacio.jpg
Presentació oficial del PEC4, el primer clúster en electrònica impresa d'Espanya 
Hi participen centres de la UAB, el Parc de Recerca UAB i el CSIC, que treballaran en xarxa per impulsar un dels sectors més innovadors en l'actualitat. Gràcies a les seves múltiples aplicacions i als baixos costos de producció, l'electrònica impresa podria arribar a tenir, al 2020, un volum de vendes al món de 60 bilions de dòlars.
 

inscripciofhep2.jpg
El PRUAB ofereix un programa per aprendre a transferir el coneixement al sector de l'alimentació
Ja està oberta la inscripció al Food & Health Entrepreneurship Program, que tindrà lloc del 27 al 31 de maig a l'edifici Eureka. Aquest programa de formació està destinat a investigadors del camp de l'alimentació que vulguin moure la seva recerca innovadora al mercat. Juntament amb les companyies d'aliments líders, un equip d'assessors els ajudarà a transformar el seu projecte en un producte valuós.
 
ability.jpg
Ability Pharma obté 1,2 milions d'euros per a finançar el primer estudi en humans del seu fàrmac 

L'empresa biofarmacèutica ubicada al Parc de Recerca UAB ha obtingut aquesta ajuda en el marc del programa cooperatiu INNPACTO-2012 del Ministeri d'Economia i Competitivitat del Govern d'Espanya. Una part substancial de la subvenció es destinarà a finançar el primer estudi en humans del seu fàrmac experimental per a càncer de pulmó i de pàncrees. 
          

 
Ajuts subprograma INNFLUYE (2013)
El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria Ayudas correspondientes al Programa Nacional de Redes-subprograma INNFLUYE 2013. Aquesta convocatòria té l’objectiu de crear i consolidar plataformes tecnològiques que millorin la capacitat i competitivitat del sector productiu estatal amb la realització d’activitats d’intercanvi de coneixements.
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2013 
ampliar
line-convocatories.jpg
Convocatòria EUREKA per a projectes innovadors
La convocatòria versa sobre projectes transnacionals en què participen almenys una empresa, universitat o institut d'investigació d'un país membre d'EUREKA i una altra entitat tal d'un país membre associat. Encara que inclou totes les àrees tecnològiques, el seu propòsit és donar suport al desenvolupament de productes de consum d'alta tecnologia com ara les tauletes electròniques del futur i tecnologies innovadores per a telèfons intel·ligents.  
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomédica
La Fundació Lilly convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2013, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat investigadora de reconegut nivell científic. El premi de cada categoria consisteix en una quantia única i total de 40.000 euros.  
Fi data de convocatòria: 28 de febrer de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Convocatòria MANUNET 2013

Fomenta projectes d’alt risc R+D transnacionals orientats al mercat en tots els sectors de la Manufactura (TIC, medi ambient i energia, enginyeries del coneixement, entre d’altres). Els consorcis han d’incloure 2 pimes independents de 2 països diferents.
Fi data de convocatòria: 13 de març de 2013 a las 17:00 h 
Per més informació, contactar amb Amanda Alonso (93 5868928)
line-convocatories.jpg
Convocatòria EUROSTARS
Els projectes EUSOTARS tenen com a objectiu fomentar projectes d’R+D transnacionals per desenvolupar un nou producte, procés o servei en qualsevol àrea tecnològica però amb orientació de sortida en 2 anys al mercat.
Fi data de convocatòria: 04 d'abril de 2013
Per més informació, contactar amb Amanda Alonso (93 5868928)
14 de febrer 2013
Presentació de la segona edició de TicLaude
LlocSala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.
Hora: 11h
Organitza: UAB
ampliar

19 de febrer 2013
Posicionament dels Parcs Científics i Tecnològics en la RIS3
Lloc: SEBAP (Societat Econòmica Barcelonesa d'Amic del País) C/ Basea, 8, Barcelona.
Hora: 17:00 - 18:30h
Organitza: XPCAT, SEBAP i CTECNO
22 de febrer 2013
Fòrum fem.talent
LlocEdifici Media-TIC de Barcelona (C/Roc Boronat, 117).
Hora: 09:00 h
Organitza
:
fem.talent.
28 de febrer i 1 de març 2013
2es Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2013)
Lloc: Sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).
OrganitzaInstitut d'Estudis Catalans (IEC).
ampliar
7 i 8 de març 2013
1es Jornades europees d'Actualizació en gestió de crisis i emergències (CIBCN2013)  
Lloc: Palau Macaya, Passeig Sant Joan 108, Barcelona.
Organitza: Facultat de Psicologia de la UAB, Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Unitat de Trauma, Crisis i Conflictes de Barcelona.
ampliar

De l'11 al 13 de març 2013
BIO-Europe Spring 2013 
Lloc: CCIB Convention Centre, Barcelona.
Organitza: EDB Group.
ampliar


Troba'ns a


destacats-bck.jpg

transfiere.jpgUs animem a participar al Foro Transfiere. Només queda una setmana per la segona convocatòria d'aquest Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, que preveu comptar amb la participació d'unes 450 o 500 empreses, 50 universitats i entorn a 1.350 perfils d'oferta tecnològica, així com la celebració de més de 2.500 trobades personals. ampliar

bannerinnoget.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email