N.102 / 31 de gener de 2013
expofundaciowassu.jpg
La Fundació Wassu al CaixaForum 
El 4 de febrer la Dra. Adriana Kaplan, directora de la Fundació Wasu de la UAB, presentarà al CaixaForum de Barcelona el seu treball en comunitats de Gàmbia orientat a eliminar la mutilació genital femenina del ritual iniciàtic de les nenes, preservant els continguts socials i culturals que donen identitat ètnica i de gènere. A continuació, es projectarà el documental "Iniciació sense Mutilació".

 

jornadaptv.jpg
Justificació econòmica de subvencions i ajuts públics en el camp de l'R+D+i 
Les activitats adreçades al foment de l'R+D+i són un dels pilars de l'Estratègia Europea 2020, que té com a objectiu la millora de l'actual conjuntura a través del creixement, per tal de garantir un futur de benestar econòmic i social. Tot i així, existeixen barreres pel desenvolupament de projectes d'R+D+i. Per això, el dilluns 25 de febrer, el PTV i el PRUAB organitzen una jornada que versarà sobre els aspectes pràctics de la justificació econòmica dels principals programes de suport a l'R+D+i.
 
formaciosalablanca.jpg
Curs de formació per conèixer la Sala blanca de l’ICMAB 

El proper dimecres 13 de febrer a les 12:00h l’ Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) realitzarà un curs per als nous usuaris de la Plataforma de Nanoestructuració, un laboratori de 200m2 de sala blanca. Es tracta d’un curs bàsic en el que es mostren les principals característiques de la instal·lació, normes de seguretat i de funcionament. 
          

 
Ajuts subprograma INNFLUYE (2013)
El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria Ayudas correspondientes al Programa Nacional de Redes-subprograma INNFLUYE 2013. Aquesta convocatòria té l’objectiu de crear i consolidar plataformes tecnològiques que millorin la capacitat i competitivitat del sector productiu estatal amb la realització d’activitats d’intercanvi de coneixements.
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2013 
ampliar
line-convocatories.jpg
Convocatòria EUREKA per a projectes innovadors
La convocatòria versa sobre projectes transnacionals en què participen almenys una empresa, universitat o institut d'investigació d'un país membre d'EUREKA i una altra entitat tal d'un país membre associat. Encara que inclou totes les àrees tecnològiques, el seu propòsit és donar suport al desenvolupament de productes de consum d'alta tecnologia com ara les tauletes electròniques del futur i tecnologies innovadores per a telèfons intel·ligents.  
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomédica
La Fundació Lilly convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2013, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat investigadora de reconegut nivell científic. El premi de cada categoria consisteix en una quantia única i total de 40.000 euros.  
Fi data de convocatòria: 28 de febrer de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Convocatòria MANUNET 2013

Fomenta projectes d’alt risc R+D transnacionals orientats al mercat en tots els sectors de la Manufactura (TIC, medi ambient i energia, enginyeries del coneixement, entre d’altres). Els consorcis han d’incloure 2 pimes independents de 2 països diferents.
Fi data de convocatòria: 13 de març de 2013 a las 17:00 h 
Per més informació, contactar amb Amanda Alonso (93 5868928)
01 de febrer 2013
Presentació oficial PEC4
LlocSala Polivalent de l'Edifici Eureka, Parc de Recerca UAB.
Hora: 12:00h
Organitza: CETEMMSA, IMB-CNM (CSIC), CAIAC, CIMITEC i PRUAB.
ampliar
7 de febrer 2013
III Fòrum del Parc Científic i Tecnològic de la UdG
LlocEdifici Narcís Monturiol del PCiT-UdG.
Organitza: PCiT-UdG.
13 i 14 de febrer 2013
TRANSFIERE (condicions especials Per a membres del Parc)
Lloc: Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Av. Ortega y Gasset 201 - Màlaga).
OrganitzaAPTE i Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma).
ampliar
22 de febrer 2013
Fòrum fem.talent  
Lloc: Edifici Media-TIC de Barcelona (C/Roc Boronat, 117).
Hora: 09:00 h
Organitza: fem.talent.
ampliar

22 de febrer 2013
1a Jornada CRM-Empresa sobre finances quantitatives 
Lloc: Auditori del Centre de Recerca Matemàtica.
Organitza: Centre de Recerca Matemàtica.
ampliar


Troba'ns a


noticies-bck.jpg

27/01/2013 ARA
"Catalunya empeny cap a la revolució del grafè"
ampliar

29/01/2013 Diari de Sabadell
"A la UAB ja hem fet un transistor totalment flexible"

ampliar

30/01/2013 Expansión Cataluña
"Licencian una patente para el tratamiento de enfermedades inflamatorias"
ampliar


bannerinnoget.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email