N.101 / 24 de gener de 2013
micro4ener.jpg
Micro4ener, nova empresa adherida al Parc de Recerca UAB 
L’empresa desenvolupa, fabrica i comercialitza equips d'instrumentació per al control i la monitorització microbiològica en temps real. Aquests dispositius permeten reduir els costos d'anàlisi i són tremendament versàtils, podent-se utilitzar en amplitud de sectors industrials. Al capdavant de l’empresa està el Dr. Francesc Xavier Muñoz Pascual, director del grup BioMEMS de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM).
 

presentaciopec4.jpg
Presentació oficial del PEC4, el primer clúster en electrònica impresa d’Espanya 
El proper divendres 1 de febrer es durà a terme l'acte de presentació de l'associació PEC4, presidit pel Rector de la UAB, Ferran Sancho, i els responsables de les entitats que han creat el PEC4. Aquesta associació aglutina en forma de clúster els agents involucrats en el camp de l'electrònica impresa. El seu objectiu és fomentar la creació de projectes d’R+D+i conjunts i l’oferta de formació especialitzada.
programamap.jpg
Programa MAP: Market Assessment Program 

El Parc de Recerca UAB dóna suport a diferents programes d'assessorament intensiu en col·laboració amb escoles de negoci. En aquest sentit, ajudem a investigadors i emprenedors del campus a gestionar la sol·licitud per al programa d'assessorament i suport a la innovació MAP: Market Assessment Program, que té la missió d'ajudar a portar al mercat la tecnologia generada en entorns de recerca pública
          

 
Convocatòria MANUNET 2013
Fomenta projectes d’alt risc R+D transnacionals orientats al mercat en tots els sectors de la Manufactura (TIC, medi ambient i energia, enginyeries del coneixement, entre d’altres). Els consorcis han d’incloure 2 pimes independents de 2 països diferents.
Fi data de convocatòria: 13 de març de 2013 a las 17:00 h 
Per més informació, contactar amb Amanda Alonso (93 5868928)
line-convocatories.jpg
Ajuts subprograma INNFLUYE (2013)
El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria Ayudas correspondientes al Programa Nacional de Redes-subprograma INNFLUYE 2013. Aquesta convocatòria té l’objectiu de crear i consolidar plataformes tecnològiques que millorin la capacitat i competitivitat del sector productiu estatal amb la realització d’activitats d’intercanvi de coneixements.  
Fi data de convocatòria: 15 de febrer de 2013
ampliar
line-convocatories.jpg
Beques Banco Santander i CEPYME per a estudiants universitaris
Dirigides a que alumnes universitaris de grau i màster facin pràctiques a PIMES. Cada estudiant rep 1.800 € (8 hores/dia per 3 mesos o 4 hores/dia per 6 mesos)
Fi data de convocatòria: 28 de febrer de 2013 
ampliar
line-convocatories.jpg
Premis Rey Jaime I 2013
Premis a la Recerca Bàsica en economia, investigació mèdica, protecció del medi ambient, nove stecnologies i emprenedoria. Cada premi té una dotació de 100.000 euros.
Fi data de convocatòria: 24 de març de 2013 
ampliar

25 de gener 2013
Jornada: "Impulsant la internacionalització (II): Xina"
LlocACC1Ó (Sala d'actes· Passeig de Gràcia, 129 · Barcelona).
Hora: 09:00h
Organitza: Biocat.
ampliar
29 de gener 2013
XVIII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó
LlocAuditori Axa (Illa Diagonal · Av. Diagonal, 547 · Barcelona).
Hora: 08:25h
Organitza: ACC1Ó
.
7 de febrer 2013
III Fòrum del Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Lloc: Edifici Narcís Monturiol del PCiT-UdG.
OrganitzaPCiT-UdG.
ampliar
13 i 14 de febrer 2013
TRANSFIERE (condicions especials per a membres del Parc)  
LlocPalau de Fires i Congressos de Màlaga (Av. Ortega y Gasset 201 - Màlaga).
Organitza: APTE i Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma).
ampliar

22 de febrer 2013
1a Jornada CRM-Empresa sobre finances quantitatives 
Lloc: Auditori del Centre de Recerca Matemàtica.
Organitza: Centre de Recerca Matemàtica.
ampliar


Troba'ns a


noticies-bck.jpg

22/01/2013 a El Mundo
"El conocimiento debe transferirse a empresas y sociedad"
ampliar

18/01/2013 L'ICMAB-CSIC a Presencia
"Rere el superconductor perfecte"

ampliar
bannerinnoget.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email